Mihăiță Ianovschi: ”Prestație rușinoasă!”

0



La finalul jocului de sâmbătă seară, cu Rapid București, pierdut de FC Argeș, cu 0-1, Mihaiță Ianovschi, antrenorul piteștenilor, a recunoscut că echipa pe care o pregătește împreună cu Andrei Prepeliță a făcut un joc foarte slab.


Tehnicianul alb-violeților a spus că îi este foarte greu să tragă concluzii după o asemenea prestație a jucătorilor catalogată drept rușinoasă. Antrenorul grupării din Trivale a transmis că jocul cu Rapid este cel mai slab al echipei din acest an, de când a venit la Pitești: ”După un asemenea joc, e greu să tragi concluzii.

E cel mai slab joc de când sunt aici, din decembrie. E o prestație rușinoasă pentru toată lumea. Publicul piteștean a văzut fotbaliști grei și nu are voie să vadă asemenea evoluții. Trebuie să le cerem scuze pentru prestația jenantă pe care am avut-o. Am încercat să aducem ceva nou cu schimbările făcute, dar n-am reușit. Cei de la Rapid au marcat, au făcut un joc de așteptare, iar scorul putea avea proporții.

Noi nici măcar n-am reușit să ne apropiem de poartă. Problema numărul 1 este că în fiecare meci primim gol. Primim goluri cu o naivitate extraordinară. Au fost multe momente în care am interpretat greșit deciziile de joc, în care am lăsat un marcaj larg. Din păcate nu reușim să adunăm puncte. După 4 etape avem doar 1 punct.

Trebuie să ne readunăm așa cum am făcut lucrurile în decembrie când am găsit echipa într-o situație la fel de complicată ca și acum. Vom discuta cu băieții și vom încerca să le ridicăm psihicul”, a recunoscut Mihai Ianovschi. M.D.