“Îi plătim ca să ne fure!”

0
0

  • Pornește tăvălugul la CCA după cazul Mioveni?



Scandalul făcut de CS Mioveni după ce a fost clar dezavantajată de arbitri la meciul de acasă cu CFR ar putea porni o morișcă care ca schimbe anumite lucruri la Comisia Centrală de Arbitri.


Astfel două dintre nemulțumirile cluburilor sunt că CCA este condusă de grecul Vassaras, plătit regește dar evoluția pozitivă a rbitrilor nu se vede, iar altul este că notele primite de la observatori și sancțiunile nu sunt făcute publice.

După memorial făcut de CS Mioveni, împotriva acestor lucru și înainte la FRF, CCA și LPF, primarul Mioveniului a întărit demersul și cele semnalate de clubul finanțat de Consiliul Local. „Întrebați-l ce s-a întâmplat la meci pe Chivulete și pe observatorii de joc, noi îi plătim ca să ne fure. Noi nu mai avem oameni de fotbal de am adus un grec șef la arbitri care face delegările prin online.

Memoriul este transmis de sâmbătă de la ora 12:00 și a fost transmis către FRF, LPF și CCA. Și îl vom trimite chiar până la FIFA și UEFA. Măcar să nu îi mai fure și pe alții. Noi suntem curioși ce au scris observatorii. De ce o copie a foii de observare nu rămâne și la cluburi? Pentru că în mod normal hârtiile astea ajung la Federație, însă nu prea se dau sancțiuni.

Noi am cerut scoaterea din viața sportivă a arbitrilor și observatorilor dacă nu au consemnat și au luat atitudine. Din cauza incendiului a fost această brigada de arbitri la noi? Vassaras înțeleg că e plătit cu 10-15.000 de euro și vine 1-2 zile pe lună pe aici. Eu cred că sportul nu are culoare politică, pentru că nu cred ca l-a trimis Dâncu pe Chivulete să ne fure. Dar mai bine l-aș suna pe grec să îl întreb dacă a văzut faza sau dacă nu”, a declarat Ion Georgescu la Realitatea TV.

Conducerea clubului se va întruni marți. Dacă nu ne vor și nu ne-au vrut în Liga 1, mai bine plecăm decât să cheltuim ca să ne fure acasă. Tragem și noi un semnal, poate se sisezeaza cineva la nivel de UEFA si FIFA. În 3 ani de zile, Chivulete de la Divizia C a ajuns arbitru pe lista FIFA fără să joace nici miuța în curte. Nu va rămâne așa, urmăriți evenimentul! Vreau să le mulțumesc cluburilor care s-au propunțat vis-a-vis de acest furt pe față de la acest meci”, a declarant primaul Ion Georgescu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.