Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

0

Tot în Antalya
Farul va mări numărul echipelor din Liga 2 care în această perioadă de pregătire de iarnă se vor antrena într-un cantonament extern. Trupa constănţeană pleacă duminică, 2 februarie, în Turcia, acolo unde, acum sunt Rapid, Dunărea Călăraşi, Concordia Chiajna şi Ripensia Timişoara. Tot de duminică, în Antalya se va întoarce şi Petrolul, echipă care a mai efectuat în acest început de an un stagiu, dar va ajunge şi SCM Gloria Buzău. În schimb, FK Csikszereda şi ”U” Cluj au preferat să meargă în Cipru.
Atacant de la juniori
Daniel Pancu are la antrenamentele Rapidului din cantonamentul din Antalya un nou jucător. Nu este vorba despre fundaşul Paul Copaci, al doilea transfer perfectat în această iarnă, ci de un jucător de atac. Până ca giuleştenii să achiziţioneze un nou vârf, după ce s-a renunţat la Matias Roskopf, antrenorul a decis să-l aducă în Turcia, de la echipa under 19 a clubului, pe Andrei Georgescu Nichifor.
Victorie după pauză
Reunită vinerea trecută, echipa Sportul Snagov a disputat primul amical din această perioadă de pregătire de iarnă. Ilfovenii au întâlnit-o pe teren propriu, la Ghermăneşti, pe Agricola Borcea, ocupanta locului 11 în Seria a 2-a a Ligii 3, iar rezultatul înregistrat a fost unul cu multe goluri, 5-2, după o răsturnare spectaculoasă de scor. Călărăşenii au avut avut 2-0, iar unul dintre goluri a fost, de fapt, un autogol.
Au scăpat de Kay
Universitatea Cluj a plecat în cantonamentul din Cipru fără fotbalistul din Insulele Capului Verde pe care s-a bazat în prima parte a sezonului, fundaşul central Kay. Andrei Mureşan, Artur Crăciun, Tudor Telcean şi Răzvan Paşcalău sunt fundaşii deplasaţi pe ”Insula Afroditei”.
Grupaj de S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.