Artist argeşean în doliu!

0
0



Mama unui cunoscut solist argeşean a încetat din viaţă la un spital din Bucureşti. Artistul a fost cel care a anunţat, pe pagina sa de socializare, pierderea enormă. Înmormântarea va avea loc astăzi, în comuna Bughea de Sus.  


„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieţii mele, cea mai apropiată femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternităţii! Adio…sau la revedere scumpă mamă”, este anunţul trist, făcut de Marcel Pacel pe pagina sa de socializare.

Suferea de diabet de zece ani

Starea mamei artistului se agravase în ultima perioadă din cauza diabetului de care suferea de zece ani. Aceasta ar fi trebuit să fie transferată la Spitalul Militar, după ce a stat internată la Spitalul Cantacuzino, pentru a i se revasculariza piciorul afectat de boală. Din păcate însă, aceasta a decedat marşi, pe 10 august, la ora 11.00.

„Mama suferea de zece ani de diabet, era dependentă de insulină, a făcut blocaj renal, diabetul i-a atacat toate organele. Avea cangrenă la piciorul stâng, suferise și un infarct, descoperit de medici în spital, dar pe care l-a dus pe picioare. Mama era internată la Spitalul Cantacuzino, din București.
Ieri, la ora 11.00 dimineața, când trebuia transferată la Spitalul Militar, pentru revascularizarea piciorului, a încetat însă din viață.

În ultimele trei săptămâni, nu mai era coerentă, așa că nu am mai putut vorbi, s-a confesat, cu durere în suflet, celebrul artist român, pentru Impact-Playtech.ro.

 Astăzi va fi condusă pe ultimul drum

Înmormântarea care va avea loc astăzi, la Cimitirul din Bughea de Sus. Marcel Pavel mai are doi fraţi,  Micky și Gigi, și o soră, Gina. „Pentru măicuța mea, eu eram cea mai mare bucurie, am avut o legătură aparte, am avut grijă de ea, de la vârsta de 25 de ani, mereu am răsfățat-o.

A murit împăcată că m-a văzut realizat, că pot să am grijă de toți. Înmormântarea va fi vineri la ora 13.00, la Cimitirul din Bughea de Sus, Jud. Argeș, localitatea unde dânsa s-a născut, iar azi ( n.r ieri) va fi depusă la Biserica Sf. Mina din Câmpulung, acolo unde mergeam să ne împărtășim.

Acum plec spre Câmpulung, am rezolvat cu actele. Vin toți frații mei, vine și fratele meu cel mare din străinătate, vom fi cu toții, ca să o petrecem pe ultimul drum. Dumnezeu să ne ajute să trecem peste această suferință” a mai declarat Marcel Pavel. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.