Motociclist, grav rănit!

0
0



Un accident grav a avut loc ieri, în localitatea Dârmăneşti. Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care circula cu motocicleta a vrut să depăşească şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care venea din sensul opus. În urma impactului, maşina a fost proiectată într-un alt autovehicul.


Accidentul a avut loc ieri după-amiază, în Dărmăneşti,pe DJ 731. Alexandru M., de 26 de ani din Mioveni conducea o motocicletă Suzuki.
La un moment dat, tânărul s-ar fi angajat într-o depăşire, fără a estima distanţa faţă de maşina care venea pe contrasens. S-a ciocnit cu un autoturism Toyota, condus regulamentar, din sensul opus de Alexandra C., de 24 de ani, din Constanţa.

În urma impactului, Toyota a fost proiectată într-un alt autovehicul, parcat pe marginea şoselei, acesta fiind aruncat în şanţ.
„Din ac cident a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului, dar și rănirea  conducătoarei autoturismului și a  pasagerei din acesta, o femeie de 44 de ani, din Coșești.

Toate cele trei persoane au fost transportate la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” , a declarat Mădălina Epure, ofițer de relații cu presa al IJ Argeş.
Tânărul motociclist a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, iar femeile de echipaje SMURD.

La o primă evaluare medicală, s-a constat că motociclistul avea leziuni extrem de grave la un picior. Atât de grave încât riscă să-l piardă. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.