Odihneşte-te în pace, Silvia Bilous!

1



Astăzi cunoscutul medic dermatolog, Silvia Bilous va fi condusă pe ultimul drum. În vârstă de 54 de ani, aceasta a încetat din viaţă, pe patul spitalul, după o lungă şi grea suferinţă. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Brătienilor din Ştefăneşti.


Slivia Bilous ar fi împlinit 55 de ani în ziua de Crăciun. În urmă cu peste 3 ani, a fost diagnosticată cu o boală necruţătoare. A fost supusă unei intervenții chirurgicale în Franţa şi părea că a scăpat de probleme numai că, după o perioadă, au apărut complicaţiile. Slivia Bilous a murit duminică dimineaţă la un spital din Franţa. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost repatriat  fiind depus ieri, la Biserica Brătienilor din Ştefăneşti. Astăzi, la ora 12, va avea loc slujba religioasă, la acelaşi lăcaş sfânt, înmormântarea urmând să aibă loc la Cimitirul Ştefăneşti.

Poezie închinată celei plecată de lângă noi

Creatoare de modă Gina Bilous, soacra Silviei Bilous, este cutremurată de durere pentru pierderea suferită. În memoria nurorii pe care a iubit-o foarte mult, „ Mai mult decât pe băieţii mei” după cum a declarat, a compus o emoţionantă poezie. Poemul urmează să fie citit astăzi, în timpul ceremoniei funerare.  Îl redăm, mai jos, integral:

M. Sandu