Pelici a analizat adversarul

0
0



Antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici a analizat cu atenție și adversarul de astăzi și le-a transmis jucătorilor la ce jucători trebuie să fie mai atenți dar și care sunt punctele slabe ale lui Dinamo.


“Pe Deian Sorescu, principalul lor marcator de până acum îl știu de la Timișoara, îl felicit pentru ce a realizat și în urez succes. Îi felicit pe toți pentru evoluțiile de până acum.

Sorescu este principalul pericol, dar și dacă nu e Sorescu mai sunt fotbaliști importanți care pot face diferența. Este o echipă de viitor, suporterii îi împing de la spate, iar noi am simțit cu Rapid cum e cu suținători mulți în tribună. Este foarte important fiecare punct, fiecare joc contează. Am jucat cu Sepsi și cu CFR și am arătat cu putem juca bine cu echipe din alte grupe valorice decât noi.

Dinamo fiind o echipă tânără merge pe entuziasm, iar când e condusă, așa cum s-a întâmplat la meciurile din deplasare, e greu să reveniă. Cu Chindia și Craiova au avut momente bune de joc și situații bune de a marca. Este o echipă cu jucători talentați și plină de entuziasm” a spus Pelici despre adversar. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.