Tabla de scris pentru orice intrebuintare!

0
0

Produsele si accesoriilor de papetarie sunt al fel de esentiale astazi ca acum 20 de ani. Desi intram tot mai mult intr-o era in care tehnologia si ecranele LCD inlocuiesc unele forme de invatamant, nimic nu se compara cu un pix si cu o foaie.

Gama de panouri pluta de la Zenon este foarte utila pentru a expune diferite idei prinse in capse sau pioneze. O placa de pluta este o sectiune de pluta incadrata cu suport din lemn sau plastic. In mod obisnuit, este folosit ca panou de anunturi, deoarece natura rezistenta a plutei il face ideal pentru a lipi stifturi. Aceste placi pot veni intr-o mare varietate de dimensiuni si sunt foarte utile pentru scoli, spitale si alte medii in care informatiile trebuie postate pentru ca toata lumea sa le poata vedea.

Pluta este produsul stejarului de pluta, gasit pe scara larga in Marea Mediterana. O mare parte din pluta din lume provine din Portugalia, care gazduieste aproximativ 30% din pluta si furnizeaza aproximativ 50% din pluta din lume. Coaja este de fapt o acumulare de tesut mort, care poate fi scoasa in siguranta de la o pluta de stejar, o data la noua ani sau cam asa ceva. Pluta este indepartata in foi intregi pentru procesare, iar copacul este lasat sa creasca in pace pana cand un alt lot de pluta este gata. Pluta este un produs ecologic, deoarece copacii sunt lasati in viata dupa recoltare.

O placa de pluta este uneori combinata cu o placa alba, astfel incat notificarile si hartiile pot fi fixate pe pluta si mesajele pot fi scrise pe tabla alba. Placa poate fi destul de mare, iar unele firme se specializeaza de fapt in realizarea foilor de pluta foarte mari concepute pentru a fi aplicate pe sectiuni uriase de perete. O alta utilizare pentru o placa de pluta este ca suport mobil pentru documente, care permite utilizatorilor sa rearanjeze documentele de pe tabla in timp ce cineva vorbeste despre ele.

Mediile de lucru au adesea note memorabile care sunt transmise angajatilor. Aceste note sunt menite sa actualizeze angajatii cu privire la cele mai recente reguli sau noutati cu privire la companie. Cu toate acestea, liderii companiei vor sa se asigure ca informatiile despre locul de munca raman intacte in mintea angajatilor lor. De aceea, ei vor posta aceste note si alte informatii la locul de munca pe diferite panouri de pluta din toata cladirea. Cel mai probabil, aceste placi se vor regasi in camera de repaus in care angajatii isi iau pranzul sau cina. Acest lucru asigura ca vor vedea tabloul si informatiile pe care le contine.

Panourile de pluta sunt ideale si pentru a informa parintii in scoli despre diferite lucruri importante. Acestea pot fi folosite si pentru a informa elevii. Daca te uiti la orice scoala, probabil ca va avea cel putin un panou de pluta undeva pe perete.  Daca un student a fost bolnav sau a uitat anumite informatii importanted e la ore, se poate uita doar la avizierul din pluta pentru un memento rapid. Acest lucru ii scuteste profesorului mult timp de a raspunde la aceleasi intrebari din partea elevilor.

Tabla de scris poate fi usor de inlocuit cu un astfel de panou!

Intreprinderile pot folosi panourile de pluta in avantajul lor. Acestea sunt adesea plasate in zone de receptie in care clientii sau angajatii asteapta de obicei asistenta. In acest timp, au ocazia sa se uite la avizierul din pluta si sa vada ultimele reclame publicate de companie. Aceste consilii pot avea, de asemenea, informatii de baza despre companie, cum ar fi istoria si povestile sale de succes. Acest lucru poate ajuta clientul sa fie mai entuziasmat de a face afaceri cu compania. In plus, unii dintre angajatii de top ai companiei ar putea sa-si fixeze cartile de vizita la bord pentru ca clientii sa le poata lua liber. Acest lucru creste sansele de comunicare viitoare intre companie si clienti.

Panourile publicitare din pluta pot atrage cu usurinta orice trecator daca are infografia sau afisul potrivit care iese in evidenta. Vedeti panouri publicitare de pluta afisate public in supermarketuri, biblioteci si chiar in afara cladirilor publice. Aceste notificari s-ar putea referi la afacerea sau cladirea in sine, in timp ce alteori ar putea face publicitate pentru o persoana terta sau o companie. Ideea este ca aceste table pot fi asezate in locuri in care un numar mare de oameni merg langa ele la fiecare cateva secunde. Acest lucru va atrage atentia asupra anuntului sau informatiei.

Salile de sport si de fitness vor avea de obicei cateva panouri de pluta agatate in diferite locuri. Unele dintre aceste locatii vor avea cartile de vizita ale diferitilor membri ai facilitatii. De exemplu, daca primesc echipamente de fitness noi, ar putea sa posteze o notificare despre asta. In lobby-ul principal, exista consilii care au informatii de baza despre instalatie, cum ar fi regulile de membru si taxele. In unele cazuri, angajatii ar putea face fotografii cu persoane care se antreneaza si le pot posta pe panourile de anunturi. In acest fel, pot incuraja noii membri sa fie intr-o forma buna.

Un magazin profesional de papetarie va dispune de astfel de produse profesionale la preturi avantajoase avand banda adeziva, sticky notes si pixuri disponibile in cantitati mari pentru orice tip de client.