Tânără cu atac cerebral ajutată de poliţişti!

0

Oamenii legii au dus-o rapid la spital
O şansă la viaţă a fost acordată unei tinere în vârstă de 31 de ani de prezenţa de spirit a vărului ei şi a poliţiştilor din cadrul Formaţiunii Rutiere Şte­făneşti. Tânăra se afla la o unitate de învăţământ din Ştefăneşti când i s-a făcut rău. Din fericire, chiar în acel moment, pe lângă ea trecea cu maşina vărul său. La scurt timp au intervenit şi doi poliţişti, în acest fel tânăra ajungând în cel mai scurt timp la spital, unde a primit îngrijirile necesare. M.Sandu
Tânăra în vârstă de 31 de ani, s-a dus ieri să îşi ia fiul de la şcoală. În timp ce se afla pe stradă, a simţit că i se face rău. Din fericire pentru ea, chiar în acel moment, prin zonă trecea cu maşina, vărul său. Bărbatul a oprit să o ajute. A sunat la 112 şi în timp ce vorbea a obsevat că starea femeii se alterează vizibil. Şi-a dat seama că nu mai poate aştepta ambulanţa şi a decis să plece cu ea către spital. Pe drum a văzut un echipaj al Formaţiunii Rutiere Ştefăneşti şi a cerut ajutorul oamenilor legii. Aceştia nu au stat pe gânduri şi au intevenit. „Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Ştefăneşti, aflaţi în serviciu pe raza aceleiaşi localităţi, la intersecţia străzii Valea Mare cu strada Cavalerului, au fost înştiinţaţi de către un conducător auto că transporta o persoană cu stare de rău către spital. Poliţiştii au observat rapid că în autoturism se afla o femeie tânără, care avea o stare vizibilă de rău şi, fără alte explicaţii, au rugat şoferul să urmeze echipajul până la o unitate medicală din municipiul Piteşti. Pe drum, poliţiştii au anunţat părăsirea zonei de competenţă, având în vedere misiunea neprevăzută, totodată fiind înştiinţată şi unitatea de primiri urgenţe. La spital, poliţiştii, ajutaţi de personalul medical, au preluat persoana din autoturism şi au transportat-o până în camera de gardă, aceasta fiind în stare de semiconştienţă“, a declarat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Maşina a fost aşteptată de personalul medical care a preluat-o pe tânăra femeie. Aceasta era suspectă de accident vascular cerebral, având în vedere simptomele.
„Pacienta a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe conştientă, a fost evaluată, a primit îngrijirile necesare, fiind internată în Secţia Neurologie pentru investigaţii suplimentare’’, preciza Mihaela Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.