Rusu marchează, Mioveniul jubilează!

0
0

  • Liga 1, Etapa 5: Dinamo – CS Mioveni 0-1 (0-0)



CS Mioveni pare să fie depedentă de golurile lui Rusu! Când atacantul marchează, echipa câștigă, așa stând lucrurile în partida de la Sepsi și cea de aseară cu Dinamo.


Golgeterul echipei a înscris în minutul 50 și a adus 3 puncte de aur Mioveniului, într-un start de sezon, în care echipa galben-verde merita să aibă mai mult puncte decât are în prezent.

Partida din Ștefan cel Mare nu a fost una spectaculoasă, însă argeșenii profitat la maximum de situațiile avute. În minutul 10 Dinamo a ratat singura sa ocazie din acest meci, Bani plecând de la limita off-side-ului și rămânând singur cu Ducan, ieșit în întâmpinare, însă lobul dinamovistului s-a oprit pe plasa laterală. În faza imeait următoare Buziuc trage slab de la marginea careului, iar portarul reține.

Dinamo a mai avut o situație bună în minutul 28, la o pătrundere a lui Steliano Filip, finalizată cu un șut în forță de la 25 m, care a trecut puțin pe lângă. CS Mioveni a ieșit decisă de la vestiare și în debutul părții a doua a forțat în ofensivă. Mai întâi Coșereanu a centrat periculos de pe stânga, Eșanu a deviat, mingea a ajuns la Rusu care însă nu a reușit să o trimită în plasă din poziție bună. În minutul 50 Rusu a marcat și unicul gol al meciului, fiind lansat pe stânga de Toma, atacantul intrând în careu, iar din colțul acestuia a șutat în plasă, peste portarul advers.

Peste un sfeert de oră, Mioveniul are o nouă șansă, Buziuc centrând de pe stânga, în careul mic, de unde Rusu a deviat cu călcâiul, însă mingea a fost în cele din urmă reținută. În minutul 66 , fostul jucător al Mioveniului, Răuță, încearcă un șut în forță de la 30 m, însă balonul trece mult pe lângă . În minutul 80, Rusu a fost aproape de golul sezonului în Liga 1, acesta șutând de la 60 m, după ce l-a văzut pe Eșanu ieșit, însă balonul a trecut milimetric pe lângă bara din stânga. CS Mioveni a jucat exact ceea ce știe mai bine la Dinamo, a fost peste adversar și a marcat pe contraatac – specialitatea casei. Cu cele 3 puncte luate, galben-verzii au 6 în total și au urcat pe locul 10, având două victorii în 5 meciuri. Etapa următoare, CS Mioveni speră să spargă gheața în Liga 1 și acasă, galben-verzii primind luni vizita altei nou-promovate, FC U Craiova.

Dinamo – CS Mioveni 0-1 (0-0) A marcat Rusu (50)
■ Dinamo: Eșanu – Giafer, Ehmann, Ricardo Grigore – Geani Crețu, Răuță, Steliano Filip, Amzar – Ahmed Bani (68 Florescu), Moldoveanu (68 Măgureanu), Deian Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti
■Mioveni: Ducan – Oancea (40 Rădescu), Scarlatache, Garutti, Balaur, Șerbănică (66 Burnea) – Panait (46 Toma), Dumitriu – Coșereanu (66 Andrei Cristea), Rusu, Buziuc (78 Sanoh). Antrenor: Alexandru Pelici
■Arbitru: Istvan Kovacs
■Cartonașe galbene: Grigore (21), Moldoveanu (25), Răuță (35), Filip (86) / Buziuc (74), Ducan (90+3)
Cum s-a marcat golul:
■0-1, min 50: Tomă urcă cu balonul la picior pe centru, îl deschide excelent în stânga pe Rusu, atcantul pătrunde în careu și din colul acestuia șutează cu stângul, lobat, peste portar


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.