Cum reușesc pariorii sportivi să-și gestioneze bugetul?

0

Nu sunt foarte mulți sportivii care au reușit să își impună limitele necesare pentru a putea gestiona corect un buget de pariere. Dar ei sunt pariorii care vor pleca mereu acasă relaxați și niciodată nu vor fi în pericol din punct de vedere financiar. Atunci când riști bani la jocuri de noroc, pericolul de a continua să pierzi chiar și banii de chirie este aproape iminent. Acest lucru trebuie prevenit, iar dacă unii pariori pot să o facă, sigur vei putea și tu. Iată ce fac acești parior pentru a-și gestiona bugetul.

Pariază doar un număr prestabilit de pariuri pe zi

Ofertele agențiilor de pariuri sunt pline cu tot felul de evenimente, echipe, meciuri, cote și foarte multe oportunități de pariere. Dacă ai îndrăzni vreodată să pariezi pe toate meciurile din oferte case pariuri, vei rămâne cel mai probabil fără bani și nu vei fi nici măcar aproape de epuizarea pariurilor. Posibilitățile sunt practic infinite. Dacă deja te-ai hotărât că trebuie să plasezi mai puține pariuri, ești pe drumul cel bun, dar nu va fi de ajuns. Trebuie să stabilești exact un număr fix deoarece spunând că îți dorești să pariezi mai puțin este doar o propunere vagă.

Dacă nu stabilești un număr fix de pariuri, tot vei ajunge în cele din urmă să depășești bugetul pe care ți-l permiți, iar acest lucru doar îți va dăuna pe termen lung din punct de vedere financiar. Dacă ai un buget stabilit, împarte acel buget în câteva părți egale, iar fiecare parte va fi miza unui pariu. Așadar, vei avea un număr fix de pariuri zilnice și este și un mod foarte eficient de a-ți ține bugetul în siguranță.

Fă investiții de lungă durată

Sună puțin nepotrivit să plasezi în aceeași propoziție cuvintele investiții și pariuri sportive dar este ceva ce are suficient sens în cuvintele următoare. O investiție se poate numi astfel numai dacă te aștepți să primești mai mult profit pe termen lung, iar pariurile pe termen lung nu prea există. Trebuie să știi unde să te uiți și să fii pregătit să pariezi bani buni. Pariurile pe termen lung au de obicei cote medii spre mari indiferent de echipele participante sau natura evenimentelor.

De obicei, acestea au legătură cu câștigarea unei dezbateri, a unui campionat dintr-un sport, parierea pe echipe de esports sau cote foarte mari pentru cine va fi MVP-ul unui turneu. Toate aceste pariuri sunt văzute ca și investiții. La cote atât de mari, cu doar câteva sute de lei, există șansa ca un parior să câștige câteva zeci de mii.

Bucură-te de fiecare bonus sau promoție care îți iese în cale

Indiferent de natura lui, un bonus oferit gratuit este mai bun decât nimic. Chiar și dacă vorbim despre un pariu sigur de 10 RON sau de returnarea cuantumului ultimului pariu pierdut. Cu cât vei beneficia de pe urma unui număr mai mare de bonusuri pe parcursul anului, cu atât vei vedea că la sfârșitul anului sau a unui sezon întreg, ai reușit să primești gratuit tot felul de premii, bani și avantaje.

Agențiile de pariuri și operatorii de jocuri de noroc obișnuiesc să răsplătească jucătorii cu tot felul de premii doar pentru a-o face să continue să parieze în cazino, dar și pentru a-i recompensa pentru timpul petrecut la mesele de joc. Bonusurile din agențiile de pariuri pot fi puncte oferite în sistem de apartenență la clubul operatorului, bani cash, pariuri gratuite, pierderi returnate, beri gratis și multe altele. Poate că la început nu va părea ca o înțelegere cu foarte mare potențial, dar adunate, câteva zeci de bonusuri pot însemna foarte mult.

Nu paria mai multe meciuri pe un singur bilet

Un pariu de 50 RON cu 1 meci va avea cele mai mari șanse să fie câștigător. Cu cât numărul evenimentelor crește, gândește-te că la doar 2 evenimente, șansele de reușită se înjumătățesc. Fiecare meci sau eveniment adăugat va aduce odată cu el reducerea șanselor de câștig. În loc să ai 20 de evenimente cu o miză de 2 RON, mai bine ai 1 singur eveniment cu o miză de 200. Banii sunt mai mulți, dar șansele sunt mult mai mici.

Concluzie

Atât la pariurile sportive cât și la orice alt joc de noroc, trebuie să fii suficient de inteligent pentru a înțelege care sunt aspectele care îți pot fi cele mai dăunătoare, dar și care sunt aspectele care te pot face câștigător. Imediat ce ai realizat aceste lucruri, nu mai rămâne altceva de făcut decât să continui să pariezi având cele mai mari șanse. Nu există metodă mai eficientă. Jocurile de noroc vor fi mereu un motive de distracție, dar odată cu ele apar și riscurile de a pierde bani. Pariază cu limită și numai atunci când ai cele mai mari șanse.