O copilă are nevoie urgentă, de sânge!

0
0

  • Riscă să-și piardă picioarele în urma unui accident rutier



Victimă a uni accident rutier, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din comuna Aninoasa, aflată în stare gravă la un spital din Bucureşti, are nevoie urgentă de sânge. Apropiaţii fac un apel către cei care pot dona. Primăria Aninoasa pune la dispoziţia donatorilor transport gratuit până la Centrul de Tranfuzii Câmpulung. M.Sandu


“Mare nevoie de sânge! Vin la dumneavoastră cu un apel umanitar! Avem rugămintea de a dona sânge grupa A II pozitiv pentru Crâmpiţă Ioana Adriana, în vârstă de 15 ani, din comuna Aninoasa, judeţul Argeș, care a suferit un tragic accident miercuri seara pe dealul Godeni de pe DN 73C fiind internată în stare gravă la Spitalul Victor Gomoiu din București. Luni dimineață donatorilor din comuna Aninoasa cât și din comunele limitrofe primăria oferă transport până la centrul de transfuzie din Policlinica din Câmpulung, plecarea va fi în jurul orei 07:30. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la nr de telefon 0751182399”, este mesajul transmis de reprezentanţii Primăria Aninoasa.

Bunica a fost înmormântată sâmbătă

Reamintim că miercuri seara, în localitatea Godeni pe DN73 C, un Logan condus de Victor M., de 53 de ani, din comuna Aninoasa, a ajuns pe contrasens, un s-a izbit frontal de un TIR care circula din sensul opus. Fata în vârstă de 15 ani şi şoferul Loganului au rămas încarceraţi între fiarele maşinii, fiind scoşi de pompieri de la descarcerare. Sora adolescentei, o fetiţă în vârstă de 10 ani a fost rănită, suferind multiple contuzii. Ea se află internată la Spitalul de Pediatrie Piteşti având lovituri la coloană, iar din acest motiv are nevoie de îngrijire specială fiind imobilizată pe o targă rigidă. Bunica celor două fete, Viorica G., de 66 de ani, în vârstă de 66 ani, a murit. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă. Bunica era cea care avea grijă de copilele care provin dintr-o familie cu probleme sociale. Tocmai de aceea reprezentanţii administraţiei locale au luat iniţiativa pentru a le ajuta pe fete.

Astăzi va fi operată

Ioana Adriana Crâmpiţă a suferit o fractură de gambă şi multiple traumatisme. Astăzi adolescenta ar trebuie să fie operată. Are probleme la ambele picioare din cauza pierderii masive de sânge, care a avut loc în momentul producerii accidentului. Medicii care o îngrijesc spun vă există riscul amputării. Astăzi este programată pentru o intervenţie chirurgicală. Din Argeş a fost trimisă o cantitate de sânge pentru a putea avea loc intervenţia, dar va fi nevoie în continuare. Cei care doresc să o ajute pe Ioana Adriana Crâmpiţă o pot face donând la orice centru de transfuzii, acolo unde vor preciza numele fetei şi spitalul unde se află internată. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.