European Athletics vrea asigurări de la organizatorii Europenelor

0


La începutul acestei săptămâni, Comite­tul Executiv al Euro­pean Athletics a susți­nut o teleconferință, iar principalul punct de discuție a fost o solicita­re către Comitetul de organizare al Campio­na­telor Europene în aer liber pentru seniori de la Paris.



Acesta din urmă trebuie să prezinte în cel mai scurt timp un raport detaliat privind posibilitatea ca întrecerea să se dispute în capitala Franței în perioada stabilită, 25-30 august 2020.
Cererea European Athletics vine pe fondul problemelor mari pe care le întâmpină capitala Franței și împrejurimile sale, în urma măsurilor luate de guvern din cauza pandemiei de Coronavirus. Până în prezent, pandemia de Coronavius a afectat 25.233 de persoane în Franța, iar 1.331 dintre ele și-au pierdut viața. Campionatul Eu­ro­pean de atle­tism în aer liber pentru seniori trebuie să se desfășoare pe Stadionul Char­lety în perioada 25-30 august 2020. Construit în 1939, stadionul are 19.094 de locuri, toate pe scaune, și a fost renovat ultima dată în 2019. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.