FC Argeș a depus dosarul de licențiere pentru Liga I

0


FC Argeș a anunțat pe site-ul oficial al clubului că a depus dosarul de licențiere pentru Liga I. Anunțul a fost făcut marți, în ultima zi în care cluburile de liga a doua aflate în lupta pentru promovare trebuiau să depună documentația la FRF.



Actele au fost trimise în format electronic pe o aplicație specială creată de FRF care și-a întrerupt activitatea cu publicul în încercarea de a preveni răspândirea virusului COVID-19. De dosarul de licențiere al grupării din Trivale a fost desemnat să se ocupe directorul sportiv Vasile Popa care împreună cu colegii din celelalte departamente a depus o muncă titanică.
”Am bifat toate criteriile”
Oficialul clubului FC Argeș susțin că nu vor fi probleme cu obținerea licenței pentru Liga I: ”Am încărcat în sistemul electronic dosarele pentru obținerea licenței la Liga I. Au fost 5 criterii pe care a trebuit să le îndeplinim. Am bifat absolut toate criteriile, adică cel sportiv, juridic, financiar, cel legat de personal și cel de infrastructură. În acest moment, dosarele cu cele cinci criterii sunt în proporție de 100% complete. Dacă va mai fi nevoie de mici completări, vom fi anunțați de reprezentanții FRF și le vom transmite ulterior. În afară de cele 5 criterii obligatorii, trebuie doar să mai depunem dosarul de clasificare al Academiei clubului nostru la care încă se lucrează. Termenul de depunere a fost prelungit de FRF cu 5 zile de la data încetării stării de urgență. Vă pot spune că a fost o muncă asiduă cu dosarul de licențiere. Împreună cu directorul executiv, Bogdan Stoica și colegii din celelalte compartimente ale clubului, am reușit să depunem actele la timp, în termenul cerut de FRF” a declarat directorul sportiv Vasile Popa, responsabilul cu dosarul de licențiere al clubului FC Argeș, pe fcarges-pitesti.ro, site-ul oficial al grupării din Trivale. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.