Au ratat ocazii, dar şi victoria!

0
0


Deşi este pauză competiţionlă totală, în ceea ce priveşte fotbalul, fără campionat în desfăşurare, fără antrenamente şi amicaluri, încercâm să menţinem vie memoria microbiştilor argeşeni, în ceea ce priveşte actuala desfăşurare a campionatului Ligii a II-a, un campionat în care, la întreruperea lui acum două săptămâni, CS Mioveni se afla pe locul 2 iar FC Argeş pe poziţia a 4-a. Şi am început cu o retrospectivă a meciurilor disputate de CS Mioveni, 23 de partide în urma cărora a acumulat 39 de puncte, fiind pe locul secund în clasament.
Etapa 7: UTA – CS Mioveni 1-1 (1-1)



CS Mioveni s-a întors doar cu un punct din deplasarea de la Arad, deşi a avut meciul în mână şi trebuia să câştige toate cele trei puncte puse în joc. UTA – CS Mioveni s-a terminat 1-1, după ce scorul a fost deschis de galben-verzi în minutul 8 prin Coşereanu, iar gazdele au egalat cu 2 minute înainte de pauză. În prima repriză argeşenii au mai ratat trei ocazii din poziţie unu la unu cu portarul, în timp ce în partea secundă elevii lui Marius Stoica au ratat de alte 6 ori singur cu portarul. De partea cealaltă, UTA a ratat şi ea de câte două ori în fiecare repriză, ocazii destul de mari. Cu punctul obţinut la Arad, CS Mioveni a ajuns pe locul trei al clasamentului şi aşteaptă acum cu nerăbdare următoarea confruntare, cu Dunărea Călăraşi, sâmbătă, la ora 11,00, pe Stadionul Orăşenesc.
UTA – CS Mioveni 1-1 (1-1)
Au marcat: Ioniţă (43) / Coşereanu (8)
UTA: Iacob – Ilie, Şeroni, Moise, Bogdan Stancu (70 Tomozei), Rus, Miculescu, Lorenzi, Bustea (59 Ursu), Ioniţă (63 Rus), Buhăcianu. Antrenor: Laszlo Balint
Mioveni: Croitoru – Ghiţă, Beţa, Celea, Burnea – Raul Costin, Anghelina (59 Şerban) – Işfan (63 Massaro), Hergheligiu (87 Alexe), Coşereanu – Balint. Antrenor: Marius Stoica.
“Am simţit faza aceea, am simţit că va centra Ghiţă acolo şi m-am dus bine pe minge. Nu prea dau eu cu capul goluri, nu prea am detentă, dar acum am înscris… A fost foarte greu acel meci. A fost primul gol pe care UTA l-a primit acasă şi singurul de până acum încasat pe propriul teren. Am ratat foarte mult acolo , mi-aduc aminte, am avut meciul în mână… Şi antrenorul lor a zis la final că au întâlnit cea mai bună echipă de la acel moment. Cred că am pierdut două puncte la Arad!” Valentin Coşereanu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.