Andrei Prepeliţă: „Să fim comcentraţi şi să marcăm goluri!”

0
0



Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, nu concepe decât victoria în partida cu Dinamo. Tehnicianul alb-violeților le cere elevilor săi să fie mult mai concentrați la finalizare, dar și pe faza defensivă.


Prepeliță spune că prestația echipei din ultimele două etape îi dă speranțe în obținerea unui rezultat bun în deplasarea din Capitală: „Pregătim foarte atent acest meci pentru că Dinamo este o echipă imprevizibilă. Ultimele trei rezultate nu au fost în favoarea lor. Joacă pe teren propriu și au publicul lângă ei. Oamenii îi susțin. Vom avea un meci greu.

Ne pregătim să luăm punct sau puncte pentru că nici noi nu suntem într-o situație bună. Am câștigat la Sepsi, iar meciul cu CFR Cluj ne-a dat speranțe pentru că am făcut un joc bun și am avut multe șanse de gol. Din păcate, nu am reușit să le fructificăm.
Sperăm ca la meciul cu Dinamo să fim concentrați și să marcăm gol sau goluri din ocaziile pe care ni le vom crea.
Ușor, ușor, trebuie să acumulăm puncte pentru că în ultimele meciuri am arătat destul de bine.

Dinamo are foarte mulți copii, dar și jucători cu experiență. Copiii care sunt au intrat foarte bine. Au un Centru de Copii și Juniori foarte bun. Aflați în situația în care sunt au apelat la acești copii și încearcă să se agațe de orice șansă. După partida cu CFR Cluj toți am fost un pic supărați pe prestația domnilor arbitri, dar asta este situația. Ne dorim să ieșim din subsolul clasamentului și să ajungem la jumătatea clasamentului pentru ca apoi
să putem să sperăm mai mult”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.