La 28 de ani, a murit în accident!

0



Ieri dimineață un accident rutier, cu urmări tragice, a avut loc pe DN 73, la Micești. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a pierit după ce a izbit cu mașina pe care o conducea glisiera, fiind aruncat într-un șanț din beton. Șoferul a fost preluat în comă de la locul accidentului dar a murit în scurt timp, la spital.


Ieri dimineață, Viorel C., de 28 de ani, din comuna Buzoești, se afla la volanul unei Dacia Logan, pe DN 73. Circula dinspre Câmpulung către Pitești. Când a ajuns la Micești, tânărul a pierdut controlul mașinii. A izbit cu putere glisiera metalică . Impactul a fost atât de puternic încât glisiera s-a îndoit iar mașina s-a oprit în șanțul betonat.

Toată partea din față a mașinii a fost distrusă tânărul de la volan fiind rănit grav. La sosirea echipajelor de ambulanță, șoferul era în stare de inconștiență. Acesta era blocat în mașină fiind scos dintre fiare de către pompierii de la descarcerare. „În urma accidentului, conducătorul auto a rămas încarcerat și a fost preluat, de către echipajele medicale, în stare de inconștiență. Având în vedere starea de sănătate a conducătorului auto, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

A fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind transportat de urgență la spital.
Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, acesta decedat la scurt timp. Viorel C. era agent de pază la o firmă din Piteşti.  M.Sandu