Centrul Cultural Mioveni își mărește echipa de voluntari

0



Centrul Cultural Mioveni caută voluntari în vederea participării la evenimentele cultural-artistice organizate în orașul Mioveni. Alătură-te echipei noastre dacă dispui de timp liber și te interesează să lucrezi într-un mediu plăcut, interactiv, în care să-ți dezvolți abilitățile.


“Îți place să socializezi, să dezvolți abilități de comunicare și organizare, ai peste 16 ani, dispui de timp şi vrei să te implici în activități cultural-artistice? Te invităm în echipa de voluntari a Centrului Cultural Mioveni!” este mesajul transmis tinerilor de conducerea instituției culturale din Mioveni. Viitorii voluntari ai Centrului Cultural Mioveni au și o serie de beneficii în urma muncii depuse.

Astfel, aceștia se vor familiariza cu mediul cultural-artistic, vor intereacționa direct cu o echipă tânără, artiști de renume, au ocazia de a se împrieteni cu mulți alți voluntari, au ocazia de a cunoaște oameni noi și de a lega prietenii, au parte de creativitate și vor primi certificat de voluntariat și scrisoare de recomandare. Doritorii sunt așteptăm la Centrul Cultural Mioveni din str. Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr. 5, pentru înscrieri. Mai multe detalii și relații se pot obține la tel. 0348 445 856, sau la adresa de e-mail centrulculturalmioveni@yahoo.com. S.M.