FC Argeș, în Divizia B la tenis de masă

0



Sportivii de la secția de tenis de masă ai clubului FC Argeș au reușit acum câteva zile promovarea în Divizia B a Campionatul Național rezervat seniorilor în urma rezultatelor excelente de la turneul de la Moinești care a avut loc în perioada 27-29 august.


Echipa alb-violetă i-a avut în componență pe Cosmin Mihai Corbu, Radu Ionuț Tuța, Alexandru Oroșanu și Rareș Dumitru. Teamu-ul pregătit de antrenorul Claudiu Pribeagu nu s-a putut baza pe cel mai bun sportiv al secției, Sebastian Gabriel Pribeagu, sportiv împrumutat la LTNM Târgu Secuiesc.
La competiții, cu bani din propriul buzunar!
Claudiu Pribeagu, antrenorul clubului FC Argeș, a ținut să-și felicite elevii după această performanță. Tehnicianul cere și ajutorul autorităților locale pentru a putea participa la competițiile viitoare: ”Mulțumesc sportivilor pentru dăruirea de care au dat dovadă și pentru susținerea financiară integrală a acestei competiții. În această săptămână vom participa cu 6 sportivi la un turneu internațional organizat la Ordoheiul Secuiesc. Peste două săptămâni, Maria Bianca Pribeagu și Rareș Ionuț Ceaușescu, cei mai buni sportivi ai secției noastre la categoria 9-10 ani, vor participă la ”Paleta de Argint”, cel mai puternic campionat adresat acestei categorii de vîrstă. Din păcate cei doi sportivi vor reprezenta cluburile LPS BUZĂU și CSS Slatina, motivul fiind lipsa de fonduri necesare pentru deplasări, cantonamente de pregătire și echipament”. „Suntem singura echipă din Campionatul Național de seniori care mergem la competiții cu bani proprii. Pentru secția de tenis nu s-a alocat nici un ban până la sfârșitul anului. Sperăm să reușim să trezim interesul autorităților locale pentru a putea continua competiția” a spus Claudiu Probeagu. M.D.