Tatăl a doi copii, agresor sexual!

0
0

  • Îşi arăta organul pe stradă!



De aproximativ un an, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești încercau să prindă un agresor sexual. Bărbatul îşi făcea veacul pe strada Exerciţiu, având o pasiune bolnavă! Le arăta sexul femeilor care treceau pe stradă. De două ori, a fost atât de insistent încât le-a prins de mână pe femei spunându-le să-i privească bărbăţia. Bărbatul, tatăl a doi copii, a fost reţinut marţi de oamenii legii, ieri fiind eliberat de un judecător de la Judecătoria Piteşti, care a considerat că nu este pericol public! Instanţa a dispus controlul judiciar împotriva agresorului sexual!


„În ziua de 31 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Poiana-Lacului, bănuit de săvârșirea faptelor. Din cercetări s-a stabilit că în perioada august 2020-august 2021, cel în cauză ar fi avut manifestări de natură sexuală explicite, în locuri publice, iar în două dintre situații ar fi abordat persoane de sex feminin în apropierea cărora se manifesta. În cursul zilei de 31 august a.c., cel în cauză a fost identificat pe raza localității de domiciliu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului punând în executare un mandat de aducere privind pe bărbatul bănuit, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a anunţat IPJ Argeş.

Pare un om normal!

Bărbatul este Valentin Nicolae M., de 31 de ani din comuna Poiana Lacului, om căsătorit şi cu doi copii. Pe stradă acesta are un aspect normal care nu te-ar duce cu gândul că este capabil să facă astfel de gesturi. Cu toate acestea, poliţiştii au primit împotriva lui mai multe sesizări prin care se reclamă că individul şi făcea veacul pe strada Exerciţiu acolo unde îşi arăta sexul şi se masturba în faţa femeilor care treceau pe lângă el. De două ori, văzând că este evitat de trecătoare, acesta le-a tras de mână şi în timp ce le vorbea extrem de vulgar, le îndemna să-l atingă în părţile intime sau să-i privească organul. Deşi au văzut o multime de imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, oamenii legii nu reuşeau să identifice suspectul, din cauză că acesta are o înfăţişare şi atitudine care nu trădează comportamentul anormal. Mai mult, conştient de faptul că poate fi prins, nu pierdea timpul în zonă. Făcea gestul, după care urca în maşină şi pleca acasă la nevastă şi copii. După ce a fost identificat, Valentin Nicolae M. nu a recunoscut. Pentru a se asigura că el este individul căutat, oamenii legii au făcut recunoaşteri din grup, chemând atât victimele cât şi martorii. Cu toţii l-au indicat pe Valentin Nicolae M. ca fiind autorul.

Nu are voie se să apropie de şcoli, licee, grădiniţe!

Ieri Valentin Mihai M. a fost dus la Judecătoria Piteşti cu propunerea arestării preventive. Judecătorul a respins cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, şi l-a eliberat din arest. Împotriva suspectului, instanţa a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, până pe 30 octombrie, inclusiv. În hotărâre se precizează că obligaţia „să nu se apropie de grădiniţe, şcoli, licee sau alte unităţi de învăţământ la o distanţă mai mică de 100 m” . În plus, judecătorii îl obligă „ să urmeze un program de consiliere psihologică destinat persoanelor cu dificultăţi în gestionarea impulsurilor sexuale”, în perioada controlului judiciar.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.