Unirea Bascov – CSM Slatina, în faza a IV-a a Cupei României!

0
0



Federația Română de Fotbal a stabilit, tot pe criteriu geografic, și meciurile din Faza a IV-a a Cupei României, ediția 2021-2022, programată se se desfășoare săptămâna următoare, în perioada 7-9 septembrie 2021.


În acest tur intră în competiție și ultimele șase echipe care activează în acest sezon în Liga 2 și care n-au jucat în faza anterioară, cele trei care au evoluat în play-off-ul sezonului trecut (Dunărea Călărași, FK Csikszereda și Politehnica Timișoara) și cele trei retrogradate din Liga 1 (Politehnica Iași, Astra și FC Hermannstadt), pe lângă cele 26 calificate din Faza a III-a a competiției KO. Județul nostru va fi reprezentat în această fază a întrecerii de Unirea Bascov. Echipa pregătită de Adrian Dulcea va întâlni pe CSM Slatina, formație care a retrogradat din Liga a II-a. În turul 3 al Cupei României, Unirea Bascov a trecut cu 2-0 de FC Pucioasa, iatr CSM Slatina a învins cu 1-0 pe Sporting Roșiori.

Și Liga 1 se pregătește de competiția KO

Programarea pe zile a meciurilor din această fază a competiției poate suferi modificări în funcţie de televizări. Meciurile se desfășoară pe terenul echipei mai slab clasate la finalul sezonului trecut. Câștigătoarele acestor jocuri se vor califica în următoarea fază a competiției KO, Faza 16-imilor de finală, care este stabilită pentru data de 22 septembrie 2021. În acest tur vor participa 32 de echipe: 16 calificate din Faza a IV-a şi 16 din Liga 1. Atunci se vor disputa 16 de meciuri.
Cupa României, Fazei a IV-a:
Unirea Dej – Minaur Baia Mare
CA Oradea – Universitatea Cluj
Şomuz Fălticeni – Aerostar Bacău
Huşana Huşi – Politehnica Iaşi
Şoimii Lipova – Politehnica Timişoara
CSM Reşiţa – Ripensia Timişoara
AFC Odorheiu Secuiesc – FC Hermannstadt
SR Brasov – FK Csikszereda
CS Hunedoara – CS Comunal Şelimbăr
ACSO Filiaşi – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Unirea Bascov – CSM Slatina
CS Tunari – Concordia Chiajna
Dacia Unirea Brăila – Petrolul Ploiești
Recolta Gheorghe Doja – FC Buzău
CS Năvodari – Unirea Slobozia
Dunărea Călăraşi – Astra. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.