CS Dacia Mioveni 2012 și-a prezentat noua conducere

0
0



CS Dacia Mioveni 2012 și-a prezentat acum câteva zile noua conducere a clubului în cadrul unei conferințe de presă. La întâlnirea cu mass-media au fost prezenți președintele Toma Duței, directorul sportiv Constantin Ciobanu, antrenorii Covaciu și Gheorghe și noul antrenor cu portarii Mihaela Ciobanu.


Clubul argeșean va fi condus de Toma Duței care l-a înlocuit în această funcție pe Laurențiu Tudora: ”Venirea mea la club sper să aducă un plus de valoare, mai ales că am mai manageriat şi alte grupări, am făcut sport şi ştiu ce implică activitatea unui club precum Dacia Mioveni. Sarcina mea va fi aceea de a asigura finanţarea clubului şi sper ca impreuna cu conducerea administrativă şi tehnică să facem totul pentru a îndeplini obiectivele propuse. E clar că nu avem un buget la nivelul echipelor de top, dar cu ambiţie şi dăruire putem ajunge acolo unde ne-am propus” a declarat noul șef al CS Dacia Mioveni 2012, cel care în trecut a fost președinte la Dacia Pitești, dar și director la Uzina Dacia.

”Handbalul, un vector puternic de imagine”

Constantin Ciobanu, directorul sportiv al clubului argeșean speră la un sezon bun cu echipa de handbal feminin: ”Se anunţă un campionat incendiar, probabil cel mai tare de la înfiinţarea Ligii naţionale feminine, consider că noi avem o competiţie aflată ca valoare în primele 3 din Europa, e bine să spunem asta, să ştie toată lumea. O să vedem cel puţin 7 echipe de valoare, cu jucătoare şi antrenori valoroşi. Handbalul va fi un vector foarte puternic de imagine pentru comunitatea din Mioveni, mai ales că de săptămâna viitoare ne vom putea pregăti în sala noastră. Ne-am propus ca în acest sezon să ne clasăm pe unul din locurile 8-10, este un obiectiv realizabil”.

Transferuri la echipa de handbal

CS Dacia Mioveni 2012 va aborda noul sezon de Liga Florilor cu mai multe transferuri. Astfel, s-au alăturat lotului alb-albastru: Silwya Lisewska – inter stg (de la Măgura Cisnădie), Ștefania Lazăr – inter drt, extremă drt (Rapid București), Irina Ivan – pivot (HCM Zalău), Judtih Vizuete – centru (U Cluj), Andreea Ivan – inter drt (CSM Slatina), Mădălina Ion – portar (U Cluj), Andreea Polocoșer – portar (Gloria Buzău), Raluca Nicolae – extremă stg – U23 (U Cluj). M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.