Trei plecați, cinci rămași

0


De la instalarea stării de urgență pe teri­to­riul României, mulți dintre jucătorii străini de la BCM U Pitești au plecat de la echipă.



Până acum au părăsit Piteștiul americanii Searcy și Malique Trent, dar și bosniacul Nikola Gajic. Au rămas la echipa din Trivale, muntenegreanul Goran Gajovic, americanii Tony Bishop și Cameron Rundels, ucrainianul Iuri Fraseniuc și grecul Paralikas, secundul BCM U Pitești. Aceștia stau alături de familii în apartamentele închiriate de club și așteaptă să se remedieze situația.
Programe individuale de pregătire
În această perioadă în care competițiile spor­tive au fost între­rupte din cauza pande­miei de coronavirus, jucătorii de la BCM U Pitești au primit din partea staff-ului tehnic programe individuale de pregătire.
Fiecare jucător trebuie să efectueze acasă programele de pregătire care le-au fost date. Acestea constau cel mai mult în exerciții fizice pentru menținerea tonusului.
Așteaptă decizia FRB
Ca msajoritatea clu­burilor din țară, și oficialii BCM U Pitești așteaptă cu mare ne­răb­dare decizia pe care Federația Română de Baschet o va lua în privința campionatului. Din câte se pare, oficialii federali așteaptă să expire starea de urgență instituită pe teritoriul României pentru a lua o decizie. La FRB sunt luate în calcul mai multe variante pentru reluarea campionatului, însă, dacă lucrurile se vor înrăutăți din cauza pandemiei de COVID 19, nu este exclus ca acest sezon să fie anulat. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.