„Vrem să obţinem promovarea pe teren!”

0


Simon Măzărache este unul dintre jucătorii cu experienţă ai Mioveniului, un fotbalist care s-a alăturat galben-verzilor având în spate experienţa Ligii I. Mijlocaşul ofensiv al argeşenilor este retras în această perioadă cu familia, acasă, la Petroşani, acolo unde se pregăteşte de unul singur zilnic, menţinându-se în formă pentru când se va relua campionatul. Măzărache este nerăbdător să se reia pregătirea şi să câştige cu CS Mioveni promovarea în Liga 1, pe teren.



Cum te descurci în perioada asta?
– Stau acasă şi îmi ocup timpul cu diverse lucruri. Mă antrenez, mai sunt pe unele jocuri…. Lumea trebuie să stea în casă, ca să trecem cu bine peste aceste momente!
Cât crezi că va mai dura această situaţie, cu această pandemie şi cu aceste restricţii?
– Nu ştiu! Sper să se termine repede pentru că avem de pierdut foarte mult. Şi mă refer nu numai noi, ca fotbalişti şi la fotbal ci şi restul oamenilor.
Ies şi alerg o dată la două zile
Unde eşti izolat?
– La Petroşani, sunt cu familia. Suntem bine, ne descurcăm.
Eşti în formă? Cum te pregăteşti?
– Mai ies o dată la două zile să alerg. Nu e lume, cei de aici respectă cerinţele şi restricţiile autorităţilor. Dar e un peisaj suberb şi e ok! Mai fac şi alte exerciţii…. O zi fac alergări, o zi celelalte exerciţii, streching… etc
Suntem meritat pe locul 2
Cum crezi că se va relua campionatul?
– Sperăm să jucăm până la final, pentru că cel mai frumos este când îţi câştigi locul de promovare meritat. Aşa că ar fi frumos să se reia şi să se joace. Sub ce formă, vor stabili cei în măsură. Ştiu că sunt discuţii acum. Noi suntem pe locul 2 şi suntem meritat pe acest loc. Sperăm ca oricum se va relua şi se va juca sezonul în continuare, să promovăm!
Sunt speranţe să se reia mai repede antrenamentele?
– Sper să se reia cât mai devreme. Într-o lună să reluămpregătirea şi apoi campionatul. Îţi dai seama că durează mai întâi pregătirea pentru că nu poţi să începi direct pentru că o să fie dezorganizare în joc. Cine se pregăteşte mai bine perioada de dinaintea realuării meciurilor o să se descurece bine. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.