Mioveniul deschide astăzi etapa a 8-a

0
0



CS Mioveni și Chindia Târgoviște deschid etapa a 8-a a Ligii 1, campionat care s-a reluat după o scurtă pauză, în care Naționala a fost pe prim plan. Partida de la Mioveni este programată astăzi, la ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc și va fi transmisă în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Spectatorii își pot procura bilete astăzi, până la ora meciului, intrarea generală fiind 20 lei.


Trupa lui Alexandru Pelici abordează acest joc de la mijlocul clasamentului, fiind pe 7 după 7 etape, cu 10 puncte, adunate în urma a trei victorii (2-1 la Sepsi, 1-0 la Dinamo și 1-0 cu FC U Craiova) și a unei remize (1-1 la Academica Clinceni), galben-verzii suferind tot-odată și trei înfrângeri (0-1 la Gaz Metan Mediaș, 0-2 cu Rapid și 0-1 cu CFR Cluj).

Pe propriul teren, argeșenii au început prost campionatul, dar au dat semne de revenire, cel puțin în privința rezultatelor, după înfrângerile cu Rapid și CFR venind victoria cu Craiova, asta după jocuri bune cu primele două și unul mai puțin reușit cu ultima dintre ele.

Acasă, Mioveniul nu a marcat decât un singur gol, și acela din penalty, însă în deplasare, gazdele de astăzi au marcat la fiecare dintre ultimele trei meciuri.

De partea cealaltă, Chindia, după ce a fost la un moment dat revelația campionatului trecut, având în vedere că l-a abordat după ce s-a salvat la retrogradare la baraj în sezonul 2019/2020, nu a început deloc bine acest campionat și se află după 7 etape pe locul 13, cu 6 puncte. Dâmbovițenii, care sunt antrenați de Emil Săndoi au obținut până acum doar o victorie, 1-0 cu Dinamo, în rest mai reușind 3 remize, 1-1 cu Sepsi, 0-0 la FC U Craiova și 2-2 cu Clinceni și a pierdut de alte trei ori (0-1 la Rapid, 0-1 la CFR Cluj și 1-2 la Voluntari). Chindia nu a obținut până acum , așadar, în deplasare decât un punct, la Craiova, în rest pierzând pe linie 3 partide în care a marcat doar un singur gol.

Cele două combatante de astăzi s-au mai întâlnit până acum de 12 ori, de 10 ori în liga secundă și de două ori la baraj. Astfel, în sezonul regular 2015/2016, ambele echipe au câștigat în deplasare, Chindia cu 3-2, iar Mioveniul cu 3-1, iar în play-off, a fost remiză albă la Târgoviște și o victorie a Chindiei cu 2-1 în deplasare.

În sezonul următor, argeșenii au câștigat ambele partide, cu 2-0. În sezonul 2017/2018, Chindia a cîștigat cu 3-0 acasă și a remizat 2-2 în deplasare. În sezonul 208/2019, ambele echipe au câștigat în deplasare, Mioveniul cu 2-0 iar Chindia cu 4-1, la finalul anului, dâmbovițenii promovând în Liga 1.

Acum două sezoane, la barajul de promovare, Chindia venea de pe ultimul loc în Liga 1, iar Mioveniul de pe al treilea în Liga 2. A fost 2-0 pentru Chindia acasă 1-1 la Mioveni, rezultate în urma cărora galben-verzii au ratat promovarea. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.