CS Dacia pregătește meciul cu HC Zalău

0

  • Partida coincide cu inaugurarea oficială a noii Săli a Sporturilor din orașul constructorului
  • Alb-albastrele vor fi pregătite de pe bancă de secundul Daniel Gheorghe



După despărțirea de antrneorul Covaciu, conducerea CS Dacia a avut câteva discuții cu nume din handbalul românesc, însă deocamdată nu s-a orientat asupra vreunui tehnician.


În acest condiții, de pregătirea echipei s-a ocupat fostul second al Gheorghe Covaciu, Daniel Gheorghe, iar dacă nu va interveni ceva în această săptămână, tot el va sta pe bancă și la meciul de sâmbătă cu HC Zalău, primind girul conducerii. “Săptămâna trecută, Dacia a încheiat colaborarea cu dl Gheorghe Covaciu. A fost o înțelegere amiabilă și o despărțire în care fiecare dintre părți și-a spus punctele de vedere, într-un mod corect și de bun simț. Să nu uităm că Gheorghe Covaciu a condus echipa noastră în primul sezon de Liga Națională, a creat un echilibru și a reușit, cu o echipă mică, mențonerea în prima Ligă, un rezultat catalogat de specialiști, ca fiind exceptional. De meciul cu HC Zalău se va ocupa secundul Daniel Gheorghe. Am văzut ca sunt puși o grămadă de antrenori pe la Mioveni, este adevărat că am purtat discuții dar nu am luat nicio decizie și acum, concentrarea noastră este pe meciul de sâmbătă, restul vom vedea.

Am citit pe niște rețele de știri de implicarea primarului nostru în luarea acestei decizii, nu o comentez pentru că mi se pare ridicol, spun doar atât: după jocul dezastruos de la Craiova, repet, jocul, nu rezultatul, era firesc ca finanțatorii, prin vocea d-lui primar Ion Georgescu, să ne ceară explicații, dând un semnal foarte clar și ferm,. Nu ne-a cerut prin spate, cum fac alții, în stilul dansului direct ne-a cerut-o și public! Restul deciziilor s-au luat de către Consiliul de Administrație al Clubului. Deciziile sunt asumate 100 % de CA al clubului. Sâmbătă, la ora 12, așteptăm spectatorii în bijuteria de la Mioveni pentru primul meci oficial intr-o competiție națională de prim rang, din istoria acestei săli, meciul de handbal cu HC Zalău!” ne-a declart directorul sportiv, Constantin Ciobanu.

Debut cu dreptul

La rândul său, președintele Toma Duței așteaptă un debut cu dreptul al fetelor de la CS Dacia, în noua Sală a Sporturilor din Mioveni: “Ne așteaptă o partidă foarte grea, mai ales că venim după două înfrângeri în campionat și despărțirea de antrenor. Atmosfera a fost însă restabilită și ne fetele s-au pregătit cu antrenorul secund, în ultimele zile. Revin și subliniez, atmosfera s-a refăcut în lot. Este un meci pe viață și pe moarte ca să spun așa, o partidă ca și celelalte, grea pentru nou, dar ne vom juca șansa și zic eu că vom câștiga. Ne pregătim foarte serios! Meciul devine și mai greu având în vedere că este primul meci oficial în Sala Sporturilor din Mioveni și asta obligă și este și primul meci acasă. Contăm pe psrijinul suporterilor. Clar vom juca în opt! Să vedem la ce capacitate ni se permite să deschidem sala… Vom pune bilete în vânzare, la un preț modic, doar pentru a avea evidența numărului de spectatori” S.M.