Turneu de volei reușit la Sala Sporturilor Mioveni

0



La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Mioveni un puternic turneu amical de volei feminin, la care au participat CS Dacia Mioveni 2012, CS Dinamo București, CSM Târgoviște și FC Argeș Volei.


Competiția a debutat joi seară, iar la primul meci care s-a jucat în noua sală a evoluat echipa gazdă. Astfel, CS Dacia Mioveni a învins CS Dinamo București cu 3-2 (25-14, 21-25, 20-25, 25-22, 15-11), în deschiderea Turneului Amical de Volei Feminin.
A doua zi, CSM Târgoviște a câștigat cu Dinamo cu 3-0, în timp ce gazdele au învins tot cu 3-0 pe FC Argeș Volei. În ultima zi a turneului, CS Dacia a pierdut în fața campioanei CSM Târgoviște, iar Dinamo a învins pe FC Argeș Volei tot cu 3-0.

Faze spectaculoase

„Antrenorii Marius Dascalu și Vali Fianu au adus prima victorie la primul meci din istoria prezentă și viitoare a Sălii Sporturilor din Mioveni.
Apreciez modestia lor, modul cum se înțeleg, au luat totul de la zero și au ambiția sa meargă sus, se completează foarte bine.
Cu asemenea caractere, voleiul la Mioveni va fi în prim planul mișcării sportive din oraș! Felicitări!
A fost un turneu reușit. Întâlnirea cu campioana României, CSM Târgoviște, a fost o experiență valoroasă pentru echipa noastră de volei. Chiar dacă am pierdut meciul, publicul nostru s-a bucurat pentru fiecare punct câștigat și a fost recompensat cu faze spectaculoase de joc” a declarat după meci directorul sportiv Constantin Ciobanu.
În primul meci, la CS Dacia au jucat: Roberta Da Silva, Marilena Puică, Ingrid Felix, Teodora Șablonschi, Romana Kriskova, Amgelina Podină, Mihaela Dumitru, Antonia Băduț, Adina Stanciu, Ana Mareș, Gabriela Panait, Sara Rankovic, Maria Meianu. Antrenor: Marius Dascălu. S.M.