Galben-verzii vor revanșa!

0
0

  • Cupa României, 16-imi: CS Mioveni – Rapid, astăzi, ora 21:30, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport



CS Mioveni își poate lua revanșa în fața Rapidului după înfrângerea suferită în campionat, galben-verzii întâlnind astăzi echipa giuleșteană în șaisprezecimile Cupei României la Fotbal. Partida de pe Stadionul Orășenesc începe la ora 21:30 și va putea fi urmărită și pe micile ecrane.


În etapa a doua a Ligii 1, CS Mioveni pierdea cu 1-0 în fața Rapid-ului, la capătul unei partide în care oaspeții nu au arătat cine știe ce, dar au reușit să marcheze. Acum, elevii lui Alexandru Pelici au ocazia să își ia revanșa, chiar dacă meciul se dispută în altă competiție. Galben-verzii și-au propus să elimine Rapid din Cupă, iar pentru asta au nevoie de un joc consistent și noroc în fața porii. Cele două echipe nu vinddupă meciuri bune în campionat, giuleștenii obținând doar un egal în ultimele trei partide (înfrângere acasă cu U Craiova, 1-2, remiză la UTA, 2-2, înfrângere acasă cu Mediaș 1-2). Același lucru este valabil și pentru argeșeni, care nu au și ei decât un punct luat în ultimele 3 meciuri: 1-1 la Academica Clinceni, în timp ce în alte două partide au suferit înfrângeri, 0-1 acasă cu Chindia și 0-4 în deplasare la Voluntari. Antrenorul Alexandru Pelici are însă mult de lucru înaintea partidei cu Rapid, la psihicul jucătorilor, după înfrângerea categorică suferită la Voluntari, vineri seara, însă este singurul capabil să poată schimba ceva, așa cum a mai demonstrat-o de altfel până acum.
Rămâne de văzut și dacă de partea cealaltă, tehnicianul Mihai Iosif poate schimba moralul jucătorilor după ultimele înfrângeri, presiunea pe giuleșteni fiind mult mai mare, și din cauza suporterilor. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.