Sala Sporturilor din Mioveni inaugurată cu meciul CS Dacia – HC Zalău

0
0

  • Handbal feminin



Echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 va evolua în sfârșit pe propriul teren. Argeșencele vor juca primul meci în Sala Sporturilor din Mioveni, sâmbătă de la ora 12:00, atunci când este programată partida din etapa a 3-a a Ligii Florilor, cu HC Zalău.


Înainte de joc, va avea loc și o scurtă ceremonie prin care se va inaugura cea mai modern sală de sport din județ. CS Dacia Mioveni se prezintă la meciul de sîmbătă după două înfrângeri suferite în debutul campionatului, una la limită 23-24 la Slatina cu un gol luat în ultimele secunde și alta la Craiova, 18-25, după un joc slab. Oaspetele de sâmbătă, handbalistele din Zalău au pierdut în prima etapă 22-18 la Dunărea Brăila și au câștigat în al doilea meci cu 24-20 cu CSM Slatina.
CS Dacia va aborda meciul cu HC Zalău cu antrenorul secund, Daniel Gheorghe pe bancă, acesta ocupându-se de pregătirea echipei după despărțirea de Gheorghe Covaciu. De partea cealaltă, antrenorul Gheorghe Tadici nu poate sta pe bancă la HC Zalău, după ce a fost suspendat 8 etape, pentru comportament neadecvat față de propriile jucătoare la un meci de campionat.
Etapa a 3-a din Liga Florilor
⚽CSM București – Rapid (miercuri, ora 16:00)
⚽Dunărea Brăila – Știința București
⚽Măgura Cisnădie – Gloria Bistrița
⚽Dacia Mioveni – HC Zalău (sâmbătă, ora 12:00)
⚽CSM Deva – SCM Craiova
⚽CSM Slatina – Minaur Baia Mare
⚽Gloria Buzău – SCM Rm Vâlcea (sâmbătă, ora 11:00) S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.