S-au răsturnat cu mașina, la Bascov

0
0

În dimineața zilei de 21 septembrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost solicitați să intervină, pe DN 7C, în localitatea Bascov, la un accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod. În urma accidentului, au rezultat două victime, anunță IPJ Argeș.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 48 de ani, din Turnu Măgurele, județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Pitești, într-o curbă ușoară la stânga, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod, răsturnându-se.

În urma accidentului, atât conducătorul auto, cât și pasagerul, un bărbat de 36 de ani, din județ Alba, au fost răniți grav și transportați la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.