Andrei Prepeliță: ”Să devenim o forță pe teren propriu”

0
0



Andrei Prepeliță, tehnicianul echipei argeșene, așteaptă un joc bun din partea elevilor săi și o calificare în faza următoare a competiției.


Principalul alb-violeților își dorește un parcurs cât mai lung în competiția surprizelor: ”Este primul meci de cupă pentru noi. Normal, adversarii din primul tur erau mai facili sau de un eșalon inferior. Am picat cu o echipă de Liga I și nu orice echipă… FC Botoșani este o echipă bună, este pe locul 2 în campionat. Ne așteaptă un meci greu, dar vrem să continuăm ceea ce am început la partida cu Craiova. Îmi doresc să devenim o forță pe teren propriu, cum am fost și anul trecut. Vrem să ajungem cât mai sus în Cupa României. Avem un lot numeric ok, dar și valoros. Vom da șansă și jucătorilor care au evoluat mai puțin. Sunt fotbaliști cu experiență care au evoluat pe parcursul acestui campionat, poate nu constant. Vom alcătui o echipă bună. Tratăm meciul foarte serios. Dacă jocul ne va duce acolo, ne vom dori să câștigăm trofeul. Important este primul meci care este foarte dificil. Dacă vom trece de Botoșani, vom vedea ce adversar ne va ieși în cale. O calificare în optimi ar fi un pas înainte pentru noi. În ultimii doi ani am fost eliminați în primul tur de Horezu și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipe de eșalon inferior. Cu atât mai mult, dacă eliminăm o echipă bună a campionatului, vom avea un moral și mai bun. Îmi doresc un rezultat bun cu Botoșaniul pentru a avea un moral bun în meciul de sâmbătă, din campionat, cu Chindia” a spus Andrei Prepeliță.

Revine pe bancă

În confruntarea de astăzi, cu FC Botoșani, Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș va putea sta pe banca tehnică, însă nu va putea da el indicații tactice: ”Voi reveni pe banca tehnică după cele două etape de suspendare primite. Au fost două etape grele, nu e ușor să comunici prin telefon, dar mă bucur că au ieșit două rezultate bune, două victorii. Sper să continuăm pe această linie”.

A analizat adversarul

Tehnicianul grupării din Trivale a analizat adversarul, însă nu a putut trage prea multe concluzii despre trupa pregătită de Marius Croitoru: M-am uitat la meciul Botoșaniului contra celor de la Dinamo, dar cu siguranță nu este relevant pentru că și ei vor folosi alți jucători în Cupa României. Nu pot trage prea multe concluzii după jocul lor. Mai mult ca sigur vor merge pe același sistem, dar cred cred că vor avea multe schimbări de jucători”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.