Doi juniori de la FC Argeș, la Naționala României U15!

0
0



Timp de o săptămână, la baza FRF de la Mogoșoaia, se va desfășura un stagiu de pregătire al reprezentativei Under 15 a României. La această acțiune, clubul FC Argeș este reprezentat de mijlocașul Ianis Pârvu și de atacantul Darius Grigore.


Cei doi jucători sunt legitimați la grupa 2006 a clubului din Trivale, pregătită de antrenorul Cătălin Oprea. Puștii evoluează cu alb-violeții în Liga Elitelor U16, deși sunt cu un an mai mici decât majoritatea componenților echipei piteștene. Reunirea micilor tricolori a avut loc aseară, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Pe perioada desfășurării acestui stagiu de pregătire, fotbaliștii convocați vor efectua antrenamente și un joc școală. Naționala României U15 este încă în formare, urmând ca până la sfârșitul acestui an să se stabilească lotul final de 26 de jucători pentru acțiunile de anul viitor.

Selecții la mai multe categorii de vâârstă

Oficialii clubului FC Argeș au anunțat că Ianis Pîrvu și Darius Grigore nu sunt singurii juniori care au fost convocați la loturile naționale. Fundașul Mario Tudose a fost transferat de Benfica Lisabona în urma evoluțiilor foarte bune de la reprezentativa U17 a României, iar portarul Andrei Bucur a fost chemat la o acțiune a reprezentativei Under 19 a României în urma paradelor excelente din finala Campionatului Național Under 19 de la Buzău. Mario Tudose a fost pregătit la Pitești de antrenorul Daniel Nicolae Ghiță, iar Andrei Bucur se pregătește sub îndrumarea antrenorului Robert Enache. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.