Bogdan Marișca a câștigat Raliul Clujului

0
0

  • Fostul pilot al uzinei Dacia, pe podium în Ardeal



Echipajul Bogdan Marişca / Sebastian Itu (Ford Fiesta R5) a câştigat Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator 2021, după ce s-a impus în 5 dintre cele 6 probe speciale. Fostul pilot al uzinei Dacia a dominat cursa de la un capăt la altul, victoria fiind absolut meritată.


Dacă prima zi, după cele două treceri pe „Făget”, Marişca a încheiat-o pe poziţia secundă, duminică pilotul Napoca Rally Academy a crescut ritmul pe „Tarniţa” şi „Dângău” şi a încheiat raliul cu un timp total de 00:52:09,1 minute. Echipajul sibian Sebastian Barbu / Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2) a terminat pe poziţia a doua, la 42 de secunde în spatele câştigătorului. Podiumul a fost completat de braşovenii Dan Gîrtofan / Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2). În urma acestui rezultat, Marișca are șanse de a termina sezonul pe podium dacă se va impune și la Raliul Bucovinei, ultima rundă a sezonului, cursă programată în perioada 29-30 octombrie.

Un singur echipaj argeșean la start

DTO Rally Team a fost prezentă în Raliul Clujului cu un singur echipaj, care a avut parte de o schimbare importantă de material de concurs. Bogdan și Delia Năstase au pornit în cursă pe o mașină de top, un Citroën C3 Rally2, fiind singurii care aveau etapa din week-end-ul trecut în programul competițional din 2021. Echipajele Cristi Dolofan & Traian Pavel și Eugen Cărăgui & Robert Fus au absentat de la Raliul Clujului, cei patru stabilind să nu participe la etapa din Transilvania, conform programului competițional decis la începutul sezonului.

Cursa supravegheată din elicopter

Probele montane de duminică s-au desfăşurat sub supravegherea de la înălţime a unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie şi s-au desfăşurat fără evenimente majore. Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator s-a bucurat de prezenţa unui public numeros, atât la Startul Festiv de vineri, cât şi pe probe şi la Festivitatea de premiere de duminică. Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator a fost organizată de către Clubul Sportiv Savu Racing, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.