Crimă în Prundu!

0



Un bărbat a fost găsit decedat ieri, în apropierea unei ghene de gunoi din cartierul piteștean Prundu. Victima avea multiple leziuni. Locuitori din blocurile învecinate au povestit că în timpul nopții au auzit scandal mare în stradă, acolo unde oamenii străzii s-au bătut. Un alt bărbat, bătut măr a fost transportat la spital ieri după descoperirea crimei. Se spune că ar fi victima aceleiaşi încăierări.


Cadavrul a fost descoperit în apropiere de calea ferată, într-o zonă a ghenelor de gunoi. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, cu ultimul domiciliu în Piteşti, cunoscut fără adăpost. „În această după-amiază poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către o persoană care trecea, în mod întâmplător, prin zona respectivă, cu privire la faptul că în cartierul Prundu, din municipiul Piteşti, a fost găsit un bărbat decedat. Întrucât din primele verificări a rezultat că persoana în cauză prezintă urme de violenţă, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind sesizat şi un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor iar pe parcursul cercetărilor a mai fost identificată o persoană care prezenta leziuni, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. La acest moment, verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită infracţiunea şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Acesta a precizat că decesul bărbatului ar avea legătură cu bărbatul agresat precizând că doar în urma anchetei se va stabili cu exactitate firul evenimentelor.

Bărbat bătut găsit de poliţişti în timpul cercetărilor

Imediat după ce au demarat cercetările, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au făcut verificări atente în zonă, pentru a descoperi urme sau probe. În timp ce mergeau pe lângă calea ferată, au găsit un alt bărbat rănit. Este tot un cunoscut om al străzii, în vârstă de 54 de ani, omul fiind găsit conştient dar cu multiple leziuni. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la spital. Se spune că în urmă cu o săptămână bărbatul de 54 de ani, a mai ajuns la spital tot în urma unei agresiuni.

Era plin de sânge…cu burta goală!

Cadavrul a fost descoperit de o femeie care s-a ascuns în zonă să se uşureze. „O femeie făcea pipi şi mi-a spus: < Dă-te mai încolo ca să fac pipi> . Am plecat la container eu. Când m-am întors zice: <Vino-ncoa`, că e un om mort aici! Mie mi-e frică!> și mi l-a arătat. Nu m-am apropiat de el. L-am văzut și am anunțat salvarea. Era plin de sânge, cu burta goală așa… Are hainele ridicate. E lovit, că uite sângele acolo. Probabil a fost lovit aici și târât acolo. Ăsta, fără picior, îl cunosc foarte bine. Cumpăra țuică de la mine. Nu are casă, doarme sub trailer, colea. Nu știu cine putea să-l omoare. A spus un vecin, de aici din bloc, că s-au bătut azi-noapte aici. S-au auzit țipete!”, a povestit Constantin Butnaru, cel care a anunţat autorităţile.

S-au bătut marţi seara pe la 22.00

„A zis că s-au bătut azi-noapte (n.r marţi) pe la 10. Așa a auzit! Eu un om cu un câine, ieșise să-și plimbe câinele. Și a zis că pe la 10 s-au bătut. Nu știu dacă atunci l-a omorât. Mie cel bătut, fără picior, îmi cerea mereu câte o țigară. Îi dădeam 2-3. Era un om cuminte, dar era bătut rău am văzut, când l-au băgat în salvare. L-am văzut că era bătut rău. Stătea acolo la „Total Casa” și mai cerea câte o țigară. Mie mi-a povestit că are un frate care are o vilă pe aici. E îmbrăcat bine el, e cu pantaloni curați, călcați”, a mai povestit un locatar din zonă. La o primă constatare bărbatul a fost ucis în bătaie, având multiple urme de lovituri. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş, pentru autopsie. Cercetările continuă pentru identificarea autorului. Oamenii legii iau în calcul varianta ca bărbatul ucis şi cel agresat să fie victimelor aceluiaşi autor, dar nu exclud, categoric, posibilitatea ca cei doi să se fi bătut între ei deşi există o probabilitate mică să se fi întâmplat aşa. M.Sandu Foto C Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.