Fraţi în arest după scandal!

0
0



Bătălie ca în filme, la finele săptămânii trecute, în zona de competenţă a Poliţiei Câmpulung, pe raza comunei Coşeşti. Doi fraţi, Ilie şi Victor R. de 32, respectiv 36 de ani s-au războit cu un bărbat, fratele unui tânăr cu care ei au avut un conflict mai vechi într-o ţara străină.


Povestea debutează într-o ţară nordică, acolo agresorii au avut ceva de împărţit cu fratele victimei. Ajunşi în ţară, fraţii R., s-au întâlnit, întâmplător, în faţa unui magazin din comuna Coşeşti cu fratele celui cu care au avut ei un conflict. L-au salutat dar tânărul în vârstă de 25 de ani, le-a răspuns în doi peri. Fraţii R., l-au altoit, i-au distrus maşina, au făcut mare tărăboi, în centrul comunei Coşeşti. Cu coada unui bici şi cu un lemn au spart geamurile autoutilitarei Peugeot cu care se deplasa cel agresat. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, urmează să-şi scoată un certificat medico-legal. După incidentul oprit de poliţiştii de la Secţia de Poliţie Stâlpeni, cei doi fraţi R., au ajuns în faţa procurorilor din cadrul Parchetului Câmpulung şi nu în ultimul rând al magistraţilor Judecătoriei Câmpulung. “În ziua de 28 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvărșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri sau alte violențe, și au reținut doi bărbați, de 32 și de 36 de ani. Din cercetări s-a stabilit că în dimineața zilei de 25 septembrie a.c., în timp ce se aflau pe raza localității Coșești, cei doi ar fi produs distrugeri la o autoutilitară și ar fi agresat fizic pe un consătean de 25 de ani, pe fondul unei stări conflictuale anterioare petrecută în afara țării. După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unor măsuri preventive”, au precizat poliţiştii din cadrul IPJ Argeş.
Cei doi fraţi Ilie şi Victor R., vor fi cercetaţi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Potrivit magistraţilor aceştia nu au voie să se apropie de tânărul agresat nici de rudele acestui. De asemena nu au voie să ia legătura în vreun fel cu victima. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.