Edilul promite dar fapte nu-s!

1

  • Elena Lasconi la un an de mandat



În orașul de la poalele Mateiașului, funcționează lozinca vorbe nu fapte, pentru cei care preiau conducerea Primăriei Câmpulung. La un an de la preluarea mandatului, bilanţul primăriţei Elena Lasconi nu este unul îmbucurător. Aceasta a postat un mesaj pe contul său de socializare, fiind taxată de locuitorii care nu sunt deloc mulţumiţi de realizările sale.


Locuitorii orașului au fost primii care au sărbătorit edilul, cu un tort și multe critici. Feisbuciștii i-au mai felicitat și pe cei 7500 care i-au acordat votul de încredere actualului primar. I-au făcut și o listă cu ,,realizări”, cum ar fi: a dărâmat garajele, a făcut mocăniță, a introdus autobuze electrice, rețea de gaze și, mai mult decât atât, a căsătorit pe nevăzute, promițând multă imagine orașului iar în realitate, Elena Lasconi nu a renunțat la vedetism.
Dar iată ce mesaj a avut Elena Lasconi pe pagina sa de socializare, pentru câmpulungeni: ,,A trecut un an de când, prin vot, m-ați ales primar. Pentru mine este o onoare și o mare responsabilitate. Vă mulțumesc! Ce simt? Paradoxal, multă bucurie, dar și mâhnire. Bucuria vine din plăcerea de a face și din discuțiile, față în față, cu voi. Mâhnirea vine din faptul că familia mea suferă, că nu mai am timp pentru prieteni, familie și nici pentru mine.
Toată viața am muncit, am învățat, am fost respectată și mi-am construit o reputație şi o carieră onorabile. Nu credeam vreodată că o să fiu atât de atacată, amenințată și insultată în condițiile în care muncesc 12-14 ore pe zi DOAR în interesul câmpulungenilor. La un an de mandat, adică peste o lună, vă voi prezenta un raport cu ce am făcut concret. Un singur exemplu care “nu se vede” este că în mai puțin de un an am reușit să extindem și să branșăm la rețeaua de gaze mai mulți câmpulungeni decât în patru ani și jumătate al primarului de dinainte.
Vă mulțumesc pentru tot! Acum sunt mai puternică și mai hotărâtă. Am convingerea că aceasta este calea. Eu nu m-am rugat să fiu primar, ci am spus doar atât: “Doamne, dacă e pe calea ta și o să fie bine pentru Câmpulung, așa să fie!”. Și așa mă rog și acum. Știu că va fi bine și deja e mai bine decât acum un an. Așadar, vă mulțumesc! Vă iubesc! Dumnezeu să vă țină sănătoși și voioși! La mulți ani!”, a scris primarul Elena Lasconi.
“În orașul ăasta nu se vede nimic schimbat!”
La postarea sa, au fost transmise peste 800 de mesaje. O mare parte dintre acestea sunt de încurajare şi de felicitări. Sunt însă şi multe comentarii de la cetăţeni care o taxează pentru ineficienţă. „Doamnă! Faceți ceva cu bulevardul ăla…. Am trecut prin Câmpulung și arăta deplorabil….” a scris o doamnă. „Cred că ar trebui să te apuci serios de făcut ceva în orașul ăsta că nu se vede nimic schimbat!!! Doamna Lasconi! Ca un muscelean care locuiește în București împreună cu familia, cu origini și casă în Muscel, vă spun sincer, sunteți cel mai slab primar al Muscelului! Partidul dvs. U S R- P L U S, nu v-a avantajat deloc! Păcat de activitatea dvs. Jurnalistică! Un mare deserviciu localității!”, a scris un bărbat. Au fost şi persoane cu un simţ al umorului mai dezvoltat: „ Sărut mâna, doamna Elena. Pe cine a luat de nevastă Marcel, emisiunea trecută, ca nu m-am uitat până la final ?!” a scris un internaut, făcând referire la emisiunea „Căsătorie pe nevăzute”, de la Pro TV, unde Elena Lasconi „oficiază” căsătoriile. „Îmi place ca are timp să filmeze și emisiuni care nu au nicio legătură cu orașul Câmpulung”, a fost o altă replică referitoare la acestă preocupare a edilului. „Doamna primar, știu că nu v-ați născut aici, și nu are cum să vă doară ca pe noi, care știm ce a însemnat orașul ăsta minunat și trist astăzi, până în ‘90. Totuși, faceți ceva pentru el! Altfel încep să mă întreb de ce nu v-ați dus să candidați la Hațeg… Poate v-ar fi fost mai ușor să faceți ce trebuie…” mai spune o câmpulungeancă.  Bogdan Radu


1 COMENTARIU

  1. pai daca psd a facut 30 de ani paguba in Campulung curierul zilei, sustinator al partidului PSD vrea ca doamna Lasconi sa faca intr-un an ce nu a facut PSD in 30?
    sa o judecati dupa 4 ani de mandat nu acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.