Andrei Prepeliță: ”Ne dorim să marcăm goluri!”

2
0



Și Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, este conștient de importanța partidei cu CS Mioveni. Tehnicianul grupării din Trivale își dorește un rezultat pozitiv în acest derby-ul local așteptat cu mare interes de fanii celor două echipe.


Prepeliță le cere elevilor săi să trateze cu mare atenție această partidă : ”Vrem să câștigăm acest meci și cred că este gândirea corectă. Nu putem să ne gândim la altceva. Acum sperăm să și obținem ceea ce ne propunem. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună, un grup bun, care a început foarte bine campionatul. Este un derby local, cred că va fi o atmosferă frumoasă și sperăm să facem o bucurie suporterilor noștri. Cu siguranță, cei de la Mioveni vor fi mult mai motivați pentru acest meci. Le-am spus băieților că din punct de vedere al atitudinii, al dorinței, trebuie să ne ridicăm la același nivel. Suntem într-o perioadă bună, 6 meciuri fără înfrângere, patru victorii în campionat, plus cea din Cupa României.
Ne dorim să continuăm pe aceeași linie. Apoi vor urma două săptămâni în care vom avea timp să lucrăm și să îmbunătățim lucrurile. Eu plec de la ideea să nu luăm gol. Mă bucur că în ultimele etape nu am primit gol. Plecăm de la premisa asta, apoi dezvoltăm jocul ofensiv. Noi ne dorim să marcăm goluri. Întreaga echipă va avea sarcina de a se apăra. Apărarea începe de la primul jucător”.

„Știm ce trebuie să facem”

Tehnicianul grupării din Trivale a analizat adversarul și a tras concluziile care se impun: ”Mioveniul a pierdut ultimele meciuri la limită. În afară de partida de la Voluntari, cu Chindia au luat un gol în urma unui șut de la distanță, o execuție personală, apoi aau pus presiune pe adversar. Și-au creat câteva ocazii. În ultimul meci, cel de la Constanța, cu Farul, au schimbat sistemul. Au jucat cu 4 fundași și au făcut un meci bun, deși Farul a avut câteva oportunități bune în prima repriză. Apoi, Mioveniul a echilibrat jocul, au reușit să și egaleze, iar pe final, în minutele de prelungire, au primit acel gol. Îi știm foarte bine pentru că au jucat majoritatea meciurilor cu echipe pe care noi urma să le întâlnim. Analizând echipele cu care urma să jucăm, i-am tot văzut și pe ei. În mare, știm ce trebuie să facem. Sper ca băieții să fie bine mental”. M.D.


2 COMENTARII

  1. Da-ti ochelarii jos si probabil o sa vezi mai bine jocul de tot risul al echipei,oare de ce primaria
    in frunte cu acest primar cheltuie banii orasului ptr.niste analfabeti ,fara sa de-a vreo explicatie

  2. Un meci modest între 2 echipe care pot oricând ajunge la retrogradare. O plimbare a balonului la nesfârșit, fără faze de gol în care să vezi că se lucrează la antrenamente, un joc haotic. Sunt un simplu suporter cu acte al Argeșului, mă aștept la măsuri dure. Play-off? O forță acasă? Hai sa fim serioși, o victorie nemeritată acasă din 5 jocuri. Bine, suntem în țara vorbelor goale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.