Club de manele la un pas să fie închis!

0
0



Un cunoscut club, din comuna Budeasa, ar putea fi închis, după ce, vineri seara, poliţiştii au constatat că la organizarea unui eveniment nu au fost respectate normele impuse pentru prevenirea împotriva COVID-19. Organizatorii l-au avut invitat pe manelistul Bogdan de la Ploieşti iar clienţii s-au călcat în picioare, fiind sute de spectatori într-un spaţiu în care ar fi trebuit să fie pe jumătate.


Vineri seara, distracţie mare pentru tinerii care iubesc manelele. Cu toţii şi-au dat întâlnire la un club din Budeasa acolo unde a cântat Bogdan de la Ploieşti. În timp ce manelistul şi clienţii intonau la unison „ Unde mă duc o văd doar pe ea…” distracţia s-a stricat! Au ajuns poliţiştii Secţiei Rurale Bascov, care au verificat dacă sunt respectate normele de prevenire a îmbolnăvirii de coronavirus. Oamenii legii au descoperit că organizatorii nu au ţinut cont de hotărârile Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, nici ale CNSU. Nu au verificat la intrare dacă persoanele sunt vaccinate şi au permis accesul necondiţionat. Nu s-au asigurat că cei din interior poartă mască de protecţie, aşa cum exista obligativitatea în spaţii înschise. Cea mai gravă constatare a fost însă, numărul mare de persoane, fiind depăşită cu mult capacitatea localului, în contextul pandemiei. Oamenii legii spun că erau în jur de 500 de clienţi, aceştia călcându-se în picioare în spaţiul unde ar fi trebuit să cu mult mai puţine persoane.

Amenzi de 6.000 de lei

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au constatat că la un local de pe raza comunei Budeasa, era în desfășurare un eveniment cu participarea unui număr mare de persoane, fără respectarea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii coronavirusului, iar la locație muzica era la o intensitate ridicată”, spun reprezentanţii IPJ Argeş.
Reprezentantul agentului economic a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, precum și cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, urmând să fie înaintată propunerea de suspendare a activității localului către autoritatea locală, a anunţat IPJ Argeş.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.