Se dă cu soluţii speciale pe scările de bloc, pe străzi, alei pietonale şi trotuare

0



În conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr. 4, vineri şi sâmbătă, la nivelul orașului Mioveni, au avut loc acțiuni de dezinfecție a scărilor de bloc, aleilor de acces precum și a trotuarelor din jurul blocurilor.


Operațiunile de dezinfecție au fost executate de reprezentanții Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, etapizat, la intervale orare diferite, pentru a putea fi coordonate și realizate eficient. În acest context, cetățenii au fost rugați ca cel puțin 30 de minute de la efectuarea operațiunilor de dezinfecție să nu iasă din locuință, pentru a nu intra în contact cu substanțele biocide care pot provoca alergii persoanelor sensibile. Acțiunea de dezinfectare a avut loc la blocurile programate în această etapă, pe trotuare, alei pietonale și străzile dintre blocuri. Atomizoarele cu motor au fost folosite pentru aleile din jurul blocurilor mașinile pentru dezinfectarea trotuarelor, iar pe scările blocurilor s-au utilizat atomizoare cu acumulator, pentru a nu crea zgomot și disconfort cetățenilor. Pentru combaterea și prevenția infecțiilor cu COVID-19, aceste acțiuni continua și în perioada 06-11 aprilie și vor viza străzile din zona caselor din Mioveni, trotuarele și cartierele orașului.
“Prin acţiunile pe care le facem în perioada aceasta grea, încercăm să combatem virusul COVID 19. Nu spun că îl stopăm, dar încercăm să oprim cât mai mult posibil răspândirea sa. Vom derula astfel de acţiuni pe toată durata următoare, în toată zona oraşului Mioveni. Dezinfectăm scările de bloc plus aleile pietonale. Luni vom interveni în toate zonele unde sunt case, pe străzi şi alei, iar marţi , miercuri, joi şi vineri în toate cartierele oraşului. Vrem astfel să dăm încredere cetăţenilor că ne interesează soarta noastră, a locuitorilor oraşului.Facem un apel, către cetăţeni, să înţeleagă că şi salariaţii SEdC sunt oameni, cu griji, nevoi, frică pentru acest virus ,iar dacă sunt anumite problem constatate pe teren să nu fie răutăţi sai ironii şi să rezolvăm pe viitor aceste situaţii Şi eu sunt echipat şi voi fi în mijlocul oamenilor, pentru a vedea cum se acţionează în aceste zile. Sperăm ca după Paşte activităţile să intre într-un ritm normal, iar viaţa să se desfăşoare ca până la apariţia virusului. Şi noi, din păcate suntem nevoiţi să scoatem oamenii în şomaj tehnic, fie că suportă Guvernul banii fie că suportăm noi. Dar le dăm asigurări oamenilor că vor rămîne toţi, nu vom da pe nimeni afară, se va lucra prin rotaţii şi vom găsi soluţii. Nu dorim să reducem locurile de muncă” a spus directorul SEdC, Nicolae Tudose, despre ampla acţiune de dezinsecţie de la Mioveni.
Programul de dezinsecţie este următorul:
-Astăzi: străzile și trotuarele din zona caselor de pe raza orașului;
-Marți, Miercuri – 07-08.04.2020: străzile și trotuarele cartierului Racovița și Clucereasa;
-Joi, Vineri – 09-10.04.2020: străzile și trotuarele cartierului Colibași;
-Vineri, Sâmbătă – 10-11.04.2020: străzile și trotuarele cartierului Făget. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.