Amicaluri cu porțile închise!

0

  • ■ CS Mioveni joacă cu Rapid, iar FC Argeș cu Chiajna
  • Meciuri sunt programate sâmbătă la 11:00
  • Spectatorii au interzis din cauza evoluției pandemice



Profitând de pauza competițională prilejuită de meciurile reprezentativelor României, cele două echipe argeșene care ne reprezintă în Liga 1 vor disputa în week-end meciuri amicale.


Ambele vor juca sâmbătă, acasă, un adversar fiind colegă de serie din Liga 1 iar altul de pe podiumul Ligii a II-a. Ambele partide se dispută cu porțile închise din cauza evoluției pandemice.
CS Mioveni joacă așadar, pe Stadionul Orășenesc, cu Rapid. Această partidă va fi a treia din acest sezon între cele două echipe. Mai întâi în campionat, în etapa a doua, giuleștenii s-au impus la Mioveni cu 2-0. Apoi, în Cupă, în șaisprezecimi, tot la Mioveni, oaspeții s-au calificat mai departe. A fost un meci care s-a terminat 0-0, după 90 și 120 de minute, și decis, 5-4 la penaltyuri. În vară, CS Mioveni și Rapid s-au întâlnit și într-un meci amical, la Brașov. Atunci giuleștenii s-au impus cu 2-1, după ce l-a pauză a fost egal 1-1.Cu ocazia acestui meci, antrenorul Alexandru Pelici dorește să îți țină în priză jucătorii, pe durata întreruperii campionatului. Totodată, va vedea la lucru și fotbaliștii care au evoluat mai puțin sau deloc în primele 11 etape de campionat. Meciul se joacă fără spectator din cauza restricțiilor impuse de COVID.
În fine, FC Argeș va disputa și ea sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, un meci de pregătire cu Concordia Chiajna, ocupanta locului 2 din liga secundă. Partida de la Pitești se va juca tot fără spectatori, după cum au anunțat oficialii clubului din Trivale. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.