Liga a 2-a întreruptă, Liga a 3-a se joacă

0



Pauza competițională din fotbalul românesc, luată pentru meciurile Naționalei,este făcută atât la nivelul Ligii 1 cât și la nivelul Ligii a 2-a. În schimba la Liga a 3-a se vor desfășura etapele normal.


Astfel, este pentru a doua oară când și eșalonul secund își întrerupe competiția atunci când joacă România, după ce în precedentele sezoane nu s-a mai întâmplat așa. Campionatul se va relua aici tot sptămâna viitoare, odată cu Liga 1, dar cu etapa a 10-a.
În schimb, la Liga a III,a etapele se vor desfășura normal. În această rundă, a 7-a, FC Argeș 2 va juca pe propriul teren cu Academica Clinceni 2. În același timp, Unirea Bascov va primi vizita echipei Rapid 2, iar Real Bradu va evolua în deplasare la Flacăra Moreni. Toate cele trei partide sunt programate astăzi de la ora 15:00. În clasament, FC Argeș doi este pe ultimul loc (6 meciuir – 3 puncte) iar adversare sa, Academica, este pe poziția a 6-a (din 10 echipe, 6 meciuri – 7 puncte). În schimb, Unirea Bascov e pe 7 (6 meciuri – 6 puncte), în timp de adversara, Rapid II este pe 4 cu 11 puncte din 6 parte. În fine, Real Bradu este pe poziția a 3-a cu 11 puncte, iar Flacăra Moreni pe 8 cu 4 puncte. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.