Cunoscut interlop mort!

1
3



Dan Davidoiu, cunoscut sub pseudonimul Cascadoru’, a decedat miercuri seară. Acesta, se pare că s-a simţit rău, iar familia a solicitat sprijin de specialitate. Acesta este un cunoscut interlop din Câmpulung. Deşi iniţial se spunea că ar murit de COVID, se pare că totuşi, afecţiunile de care suferea i-au adus sfârşitul.


Din păcate, nea’ Dan, aşa cum îl ştiau mai toţi câmpulungenii, a ajuns prea târziu în atenţia medicilor, acesta avea o sturaţie a oxigenului undeva la 50, iar asta nu l-a ajutat.
În Câmpulung, Daniel Davidoiu este cunoscut nu doar ca unul dintre şefii interlopilor locali, dar şi ca un „cămătar” foarte frecventat de cei care au nevoie urgentă de bani.
Cascadoru trecea drept un columbofil înrăit, dovadă că este și administratorul site-ului „Columbodromul Internaţional Kaskadoru’” şi totodată preşedinte al Clubului „3/2 Câmpulung Muscel”, un club pentru iubitorii de porumbei.
Cascadoru a avut probleme cu legea în 2009, atunci când a fost căutat de poliţie într-un dosar pentru „violare de domiciliu în formă agravantă”, fiindu-i percheziţionată locuinţa din Lereşti de către oamenii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Câmpulung şi de la DPIR.
În 2012, a fost reţinut de poliţiştii români şi francezi în baza unui mandat european de arestare emis de Curtea de Apel din Aix – en – Provence, Tribunalul de Mare Instanţă din Nice, fiind acuzat că ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze la Nice. Potrivit informațiilor apărute, la acea vreme, în ziarele din Franța, şeful reţelei de circa 30 de prostituate ce activau pe o stradă întreagă din Nisa era „Dan le Cascadeur”, adică lereşteanul.
Davidoiu era un apropiat al lui Nuţu Cămătaru, în compania căruia a fost văzut de mai multe ori la Câmpulung, dar și al altor interlopi celebri din țară.
Se mai spune că „Dan Cascadoru” ar fi tangentat și zona politică, având mai multe întâlniri de taină cu lideri ai unor partide politice din Argeș.
Acum, după ce vestea ca Dan Davidoiu nu mai este, e paginile de socializare ale celor care l-au cunoscut, curg mesajele de condoleanţe. Iată câteva mesaje ale celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat. Pe lângă miile de mesaje de condoleanţe cei care l-au cunsocut au mai scris: “A plecat omul pe care l-am iubit cel mai mult!”.
“Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna! Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi. Era un om minunat și regret tare mult .O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens.Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Sincere condoleanțe!”. “Era un om deosebit. Ştia să păstreze echilibrul, gândea înainte să facă ceva, tocmai pentru că nu vroia să greşească. Să îl ierte Dumnezeu!”.
“Nu este posibil să se fid us nea’ Dan. Îl ştiam de ani buni, peste 20. Era nemaipomenit ca om. Să îl ierte Dumnezeu!”.

Trupul neînsufleţit al lui Dan Davidoiu a fost dus în localitatea Lereşti, acolo unde a locuit. Cum cauza decesului, se pare că nu a fost virusul Covid 19, trupul neînsufleţit va fi condus pe ultimul drum la finele săptămânii. B.Radu


1 COMENTARIU

  1. Dzeu sa-l ierte. Intrebare:? Este tovarasul,(prieten), al lui Burca Mihai? Intreaba, Victor Dinca,cambuzier si ajutorul lui Mihai in P.A.prieteni cu Clamp.(vecini),de Cam.Intreb,de curiozitate. Dzeu sa-l ierte pe Cascadorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.