Meci amânat din cauza COVID!

0
0

  • Liga 3: Doar două din cele 3 ecihpe argeșene au evoluat



Vineri au fost programate meciurile echipelor argeșene din Liga 3, care contau pentru etapa a 7-a. Din cele trei echipe câte are județul Argeș în competiție, însă, doar două au jucat, meciul celei de-a treia fiind amânat din cauza COVID.


Astfel, Unirea Bascov trebuia să joace cu Rapid II, însă partida nu s-a mai disputat deoarece giuleștenii au mai multe cazuri de COVID. Anunțul a fost făcut chiar în dimineața meciului de FRF și ulterior de clubul argeșean. „Partida dintre Unirea Bascov și Rapid 2 a fost anulată din cauza cazurilor de Covid existente la echipa oaspete”, a înștiințat clubul Unirea Bascov. Partida va fi reprogramată de FRF. Celelalte două echipei argeșene au disputant la orele stabilite, meciurile de campionat. FC Argeș II a jucat pe propriul teren cu Concordia Chiajna, iar Real Bradu, în deplasare la Flacăra Moreni.

Gol din 11 m

La Pitești, meciul a început furtunos și în minutul 17 era deja 1-1, după ce oaspeții au deschis scorul în minutul 4 din 11 m. Partida s-a terminat în cele din urmă cu scorul înregistrat încă din minutul 17. FC Argeș – Academica Clinceni ii 1-1 (1-1). Au marcat: Vlad Tudor (17) / Obedeanu (4 din 11m). Aceasta a fost prima remiză înregistrată de piteșteni, care mai au o victorie și alte 5 înfrângeri, fiind pe penultimul loc al clasamentului.

A doua înfrângere

Real Bradu a suferit a doua înfrângere în acest campionat. Argeșenii au pierdut cu 2-0 în deplasare la Flacăra Moreni, după ce erau conduși cu 1-0 însă din minutul 13. Flacăra Moreni – Real Bradu 2-0 (1-0). Au marcat: Iliescu (13), Oancea (70). Real Bradu are 11 puncte în clasament, în 7 meciuri (3 victorii, 2 remize, 2 egaluri) și un golaveraj 8-8.
Etapa următoare, a 8-a programează următoarele meciuri: # FC Argeș II – Unirea Bascov (vineri, 15 octombrie, ora 15:00) # Real Bradu – CS Tunari (sâmbătă, 16 octombrie, ora 15:00) S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.