Victoria îi apropie de play-off!

0

  • FC Argeș – Farul Constanța, duminică, ora 15.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



După două săptămâni de pauză competițională prilejuită de meciurile reprezentativelor României, în acest week-end se va relua campionatul la Liga I. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 15.00, pe propriul teren, pe Farul Constanța, una dintre echipele cu pretenții la play-off.


Confruntarea dintre argeșeni și dobrogeni contează pentru runda cu numărul 12 a Casa Liga 1 și este așteptată cu mare interes de fanii celor două echipe. Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 9, cu 15 puncte, iar Farul, locul 6, cu 18 puncte. Alb-violeții vin după remizele albe cu Chindia și CS Mioveni, iar marinarii după victoria chinuită cu CS Mioveni și înfrângerea de la FC Voluntari. Cu o eventuală victorie, piteștenii ar putea face rocada în clasament cu constănțenii.

Prepeliță: ”Să marcăm gol sau goluri”

Andrei Prepeliță, tehnicianul grupării din Trivale, nu se așteaptă la un meci ușor cu trupa pregătită de Gheorghe Hagi: ”Întâlnim Farul Constanța, o echipă bună care nu au primit foarte multe goluri, dar care a marcat destul de mult. Noi trebuie să nu luăm gol și să încercăm să îmbunătățim jocul pe faza ofensivă pentru că în ultimele două meciuri nu am marcat. Sper să câștigăm acest meci. Ne-am pregătit bine în acestă pauză competițională. Am mai pus la punct lucrurile care m-au nemulțumit. Farul a alternat jocurile foarte bune cu cele mai puțin bune. Am analizat ultimele două partideale adversarului. Cu Mioveniul au câștigat cu emoții, pe final, iar cu FC Voluntari, au schimbat un pic sistemul și au pierdut. Încearcă o construcție de pe linia de fund, au doi mijlocași cu experiență, niște benzi care urcă foarte mult, iar în atac au jucători de o calitate foarte bună. Știm stilul lor de joc. Este concepția lor de la copii, de la Academie și o fac bine. Singura problemă de lot este Cristi Tănase care a ieșit accidentat la meciul cu Mioveni. Are o ruptură musculară. Ceilalți jucători și-au revenit și au intrat în programul echipoei”.  M.D.