ALEXANDRA GEORGIANA MIRESCU ESTE O TÂNĂRĂ ÎMPLINITĂ

0
0

ÎNTRE AMBIŢIE ŞI REUŞITĂ

O zicală din popor culeasă spune că fiecare om se naşte cu o stea norocoasă. Aşa se poate afirma şi despre tânăra Alexandra Georgiana Mirescu, care datorită tenacităţii şi ambiţiei sale de fier, a reuşit ca la numai 30 de ani, să devină o femeie de succes, deţinând propria afacere atât în judeţul Argeş cât şi în judeţul Dâmboviţa, ajungând să deschidă o CASA de AMANET şi în oraşul Găeşti. Camelia Sterie

Noua locaţie situată în oraşul Găieşti, amanetează aur, argint, electrocasnice etc. Având în spate o experienţă vastă activând în domeniul afacerilor de aproape 15 ani. frumoasa anteprenoare Alexandra Georgiana Mirescu şi-a propus ca prin obiectul activităţii sale să vină şi în sprijinul oamenilor cu mai puţine resurse financiare, fapt ce a determinat-o să pună accent pe cererea clientului, negociind fiecare contract în funcţi de natura posibilităţilor fiecăruia. Datorită corectitudinii şi promptitudinii de care a dat şi dă dovadă de fiecare dată dar şi amabilităţii şi felului ei de a fi, întâmpină orice client care calcă pragul firmei AMG Amanet cu drag. Alexandra Georgiana Mirescu se ghidează după lozinca că munca în echipă este cea mai eficientă motiv ce a determinat-o să angajezeze personal calificat care să deservească lanţul caselor de amanet, afacere care vine în sprijinul clienţilor chiar şi în aceste vremuri tulburi.
Alexandra Georgiana Mirescu este o tânără cu ambiţii mari şi realizări pe măsura competitivităţii ei, cu o energie debordantă şi un entuziasm rar întâlnit. Cu experienţa acumulată de-a lungul timpului şi ajutată şi îndrumată de parinţii săi care i-au dat o educaţie aleasă după un cod moral sănătos şi armonios, aceasta a ajuns să aibă o multitudine de case de amanet. Ajungând la vârsta majoratului ea şi-a continuat studiile croindu-şi o carieră propice dezvoltării sale personale şi profesionale.
Părinţii au fost mentorii care i-au insufat curajul şi ideea dupa care s-a ghidat în viaţă focalizându-se pe deviza ca ,,nimic nu este imposibil de realizat dăcă se doreşte cu adevarat. Pornind de la aceste poveţe înţelepte, domnişoara Alexandra Georgiana Mirescu si-a propus sa exceleze în toate domeniile de activitate atingandu-şi ţelul dorit. Să fi frumos şi deştept totodată este o binecuvantare de la Dumnezeu, ceea ce pe tânara argeşeancă o caracterizează întru totul aceste doua calităţi conducând-o la drumul spre succes.
Datorită concepţiilor sănătoase şi calităţilor ei preţioase micuţa fetiţă de odinioară, a ajuns sa fie în prezent o domnişoara elevata şi de succes, aceasta fiind absolventă a UNIVERSITĂŢII de STAT din Piteşti, licenţiată în domeniul Economiei Afacerilor, administrând în prezent un întreg lanţ de CASE DE AMANET. Pot afirma cu tarie şi totodată cu mândrie că activitatea profitabilă a frumoasei manegere Alexandra Georgiana Mirescu, este urmarintă de către mine timp de caţiva ani de zile, constatând cu admiraţie şi bucurie faptul că toţi clienţii care apelează la serviciile Caselor AMG AMANET sunt pe deplin multumiţi, impresionaţi şi totodată uimiţi de curajul implicării Alexandrei Georgiana Mirescu într-o afacere atât de dificilă. La vârsta ei, argeşeanca noastră se poate declara a fi o afaceristă implinită, clădindu-si viitorul pe forţele proprii, vicisitudinile întâlnite în cale, motivând-o să devină mai puternică la orice provocare. Unui asemenea om de calitate, ce deţine un bagaj de realizări în spate, închei articolul urându-i ,, mult succes în toate domeniile de activitate”.