Şi-a sechestrat iubita

0
1



O criză de gelozie, l-a determinat pe un tânăr piteştean să-şi sechestreze iubita, timp în care i-a aplicat o corecţie, care a dus-o pe adolescentă pe patul spitalului. Acum, îndrăgostitul va trebui să suporte consecinţele nesăbuinţei sale. A fost reţinut, petrecând o noapte în arest! Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani, având în vedere că iubita este minoră.


Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Din anchetă a reieşit că pe data de 1 august, Cosmin M., de 21 de ani, care locuia cu chirie în Piteşti, a avut o discuţie aprinsă cu iubita lui, o adolescentă în vârstă de 16 ani.
Tânărul aflase de la nişte prieteni că fata îl înşeală şi i-a cerut socoteală pentru asta. Când l-a văzut cât este de nervos, fetei i s-a făcut frică și a vrut să plece. Cosmin M, i-a încuiat uşa şi a refuzat să o lase să iasă din casă. A lovit-o de mai multe ori. Timp de peste două ore a durat calvarul fetei, care după ce a fost bătută, a reuşit să părăsească locuinţa tânărului. Tânăra a mers la spital unde a fost consultată de un medic legist potrivit căruia a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. Împotriva tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe. După ce i s-a adus la cunoştinţă începerea urmăririi penale, Cosmin M. a dispărut. S-a mutat cu chirie într-un alt apartament, fără să anunţe noua adresă, aşa cum avea obligaţia. Oamenii legii i-au dat de urmă şi luni au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ieri, a fost dus Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, fiind eliberat după ce împotriva lui a fost dispus controlul judiciar pentru 60 de zile. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.