A adormit la volan și a intrat în căruță!

0
0

Un accident rutier a avut loc joi dimineață, în comuna Vlădești, Un șofer în vârstă de 25 de ani, se pare că ar fi adormit la volan și a ajuns pe contrasens cu mașina. Acolo a lovit o căruță, trasă de un măgăruș. Impactul a fost frontal. Căruțașul în vârstă 33 de ani,  a fost rănit fiind transportat la spital. Măgărușul a murit pe loc. M.S.  

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 25 de ani, din Aninoasa, care conducea un autoturism pe DJ 732, din direcția Pitești către Câmpulung, pe raza localității Vlădești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus, din sens opus, de un bărbat de 33 de ani, din Vlădești.
În urma accidentului, conducătorul atelajului a fost rănit și transportat la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, anunță IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.