Şefii au ieșit în stradă, la verificări!

0
0

  • La Câmpulung



Poliţiştii argeşeni sunt în continuare la datorie, alături de jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai altor autorităţi, cu care acţionează în sistem integrat, pentru prevenirea răspândirii şi combaterea infectării cu coronavirus.


O activitate similar s-a desfăşurat şi la Câmpulung. Cadrele Poliţiei coordonate de com şef Marian Iordache, comandantul instituţiei şi de adjunctul acestuia, cms şef Marius Şendroiu, au luat la pas tot oraşul, atât în zona central, cât şi prin cartierele municipiului. Oamenii legii le-au explicat cetăţenilor importanţa purtării măştii de protecţie.
Nu numai pietonii au fost verificaţi, ci şi mijloacele de transport persoane. De asemenea, autoturismele care efectuează servicii în regim de texi au fost verificate.
Poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului. Activităţi similare vor fi derulate permanent pe raza de competenţă a Poliţiei Câmpulung. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.