“Ne trebuie cele 3 puncte puse în joc!”

0
0



CS Mioveni are un meci dificil cu o o echipă abonată la play-off în ultimii ani. Galben-verzii srâând însă rândurile și speră să facă un meci bun, iar la final rezultatul să fie pe măsură.


Jocul cu FC Botoșani a fost prefațat de antrenorul Alexandru Pelici și jucătorii Ghuilerme Garutti și Dorinel Oancea, ieri în cadrul unei conferințe de presă.
“Este al doilea joc dintr-o serie de 4 cu adversari puternici, de play-off. Întâlnim echipa care a rămas singura cu o înfrângere în Liga 1, o formație care se clasează an de an bine, o formație agresivă, care ănscrie mult. Avem nevoie și noi să fim agresivi, să punem probleme cât mai mari și să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Suferim din păcate în atac…Sperăm să fim inspirați la alcătuirea lotului și a primului unsprezece. Chiar dacă etape s-au scurs și noi nu am mai câștigat am avut o zestre de puncte și am rămas în obiecti. Încet-încet însă acest ecart s-a diminuat și suntem la limitp. Sper să fim atenți pe tot parcursul jocului. E un meci dificil și ne dorim să acumulăm puncte!” Alexandru Pelici – antrenor principal CS Mioveni.
“Știm ce trebuie să facem în teren… Botoșaniul are jucători periculoși, care stau bine. Noi avem nevoie de 3 puncte. Este însă un meci greu. Adversarul are jucători foarte buni. I-am studiat cu dl profesor…. Ne trebuie cele 3 puncte puse în joc” Ghuilerme Garutti – fundaș central
“FC Botoșani are jucători în lot, de foarte mare calitate, care pot face oricând diferența, în orice moment. Nu suntem foarte bine după ultimele rezultate, dar trebuie să facem tot ceea ce ne cere dl profesor. Cred că vom câștiga acest meci” Dorinel Oancea – fundas dreapta. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.