S-a modificat programul de testare al şoferilor

0
1



Inspectoratul de Poliţie Argeş a anunţă o nouă modificare a programului de susţinere a testelor pentru şoferii care doresc să îşi reducă perioada de suspendare a permisului de conducere. Astfel, examenele nu se mai dau de trei ori pe săptămână ci de două ori. În plus relaţiile cu publicul de la ghişeul Serviciului Rutier Argeş va fi suspendată.


În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii virusului gripal COVID 19, începând de marţi, testarea persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se va efectua doar în zilele de marţi, de la ora 10:00 și joi, de la ora 16:00, iar prezentarea persoanelor pentru susținerea testării se va realiza cu 30 de minute înainte de începerea programului de testare. De asemenea, nu mai este valabilă limitarea numărului de persoane pentru examinare. Dacă înainte puteau susţine testarea maximum 10 persoane pe zi, în serii de câte 3, potrivit noilor măsuri, pot susţine testul toţi cei care s-au înscris în ziua respectivă, fiind introduşi în săli, în serii de câte 3.
Activitatea de relaţii cu publicul suspendată
„La accesul în instituţie în vederea susținerii testului de reducere a perioadei de suspenare, persoanele au obligaţia de a purta mijloace de protecţie individuale (mănuşi, mască, pix propriu), precum şi de a respecta regulile de acces şi de a utiliza mijloacele puse la dispoziţie în incinta instituţiei (păstrarea distanţei de siguranță, utilizarea dezinfectantului disponibil în holul de acces, prezentarea documentelor doar la solicitarea polițistului care supraveghează testarea)” a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt al OIPJ Argeş. Cu excepția acestor testări, relaţionarea directă cu publicul la ghişeele Serviciului Rutier Argeș va fi suspendată. Primirea cererilor se va realiza exclusiv prin mijloace ce asigură transmiterea textului și confirmarea primirii acestora, respectiv: servicii poștale/servicii de curierat rapid/fax/e-mail. Relații suplimentare pot fi obținute telefonic la numărul: 0248.607.000 (interior 20229 sau 20228, în intervalul orar 08.00-16.00), de luni până vineri. Modele de cereri pot fi accesate gratuit la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/informatii-de-la-politia-rutiera. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.